ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kim for President: Η Καρντάσιαν επιτίθεται στη WSJ και τον Ερντογάν για τη γενοκτονία των Αρμενίων

Kim for President: Η Καρντάσιαν επιτίθεται στη WSJ και τον Ερντογάν για τη γενοκτονία των Αρμενίων
Instagram

Όταν η Κιμ Καρντάσιαν αποφασίζει να κάνει πολιτική το κάνει εξίσου απροκάλυπτα, σαν τις τολμηρές δημόσιες εμφανίσεις της. Απαντώντας σε ολοσέλιδη καταχώριση των αρνητών της γενοκτονίας των Αρμένιων στη Wall Street Journal έξι μήνες περίπου πριν, η Κιμ Καρντάσιαν θυμίζει κάτι από Κάνιε Ουέστ με μια αντεπίθεση της, χωρίς δισταγμό, μέσα από τους New York Times.

Πληρώνοντας τη δική της ολοσέλιδη καμπάνια στους NYT για να αποκαταστήσει την αλήθεια η Αρμενικής καταγωγής Κιμ Καρντάσιαν παίρνει θέση για τη γενοκτονία της άλλης πατρίδας της.

“Τα ψέματα κάνουν πάντα καλά πρωτοσέλιδα και τα καλά πρωτοσέλιδα φέρνουν πωλήσεις. Αυτό είναι κάτι που εγώ και η οικογένειά μου έχουμε συναντήσει συχνά στο παρελθόν και πάντα δίνουμε τόπο στην οργή. Όταν όμως έμαθα για αυτή την ολοσέλιδη διαφήμιση των αρνητών της γενοκτονίας των Αρμένιων στη Wall Street Journal αποφάσισα να μην μείνω αμέτοχη” γράφει η Kαρντάσιαν που δεν φοβάται να μιλήσει για τουρκικό λόμπι που εξυπηρετεί συμφέροντα Ερντογάν, συμφέροντα τα οποία εκείνη θα εμποδίσει.

kim armenian

Mιλώντας για το δημοσίευμα/καμπάνια υπεράσπισης της Τουρκίας στη WSJ η Καρντάσιαν κάνει λόγο για ανθρώπους που "ξεπλένουν με βρώμικο χρήμα μια χώρα ένοχη" και κάνει επίθεση στην εφημερίδα που αποδέχτηκε να υποστηρίξει έναντι κέρδους μια τόσο αμφιλεγόμενη ιστορικά καμπάνια υπενθυμίζοντας την ανάρτηση του Sam Biddle στο Gawker -τότε ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας αναρωτιόταν πόσο ηθικό είναι εκ μέρους της WSJ να παραχωρεί χώρο για “αποπροσανατολιστικές καμπάνιες” σε αμφίβολα λόμπι...

Πως θα νιώθατε αν αυτή η καταχώριση αναφερόταν στην τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους; Στο Ολοκαύτωμα;” αναρωτιέται η Καρντάσιαν.

erdogan armenian

H τοποθέτηση των αρνητών της γενοκτονίας στη WSJ τον Απρίλιο του 2016

“Πολλοί ιστορικοί πιστεύουν ότι αν η Τουρκία είχε θεωρηθεί υπεύθυνη για τη γενοκτονία των Αρμενίων και είχε τιμωρηθεί για όσα είχε κάνει, το Ολοκαύτωμα μπορεί να μην είχε συμβεί” συνεχίζει η Καρντάσιαν. “Το 1939, μια εβδομάδα πριν από τη ναζιστική εισβολή στην Πολωνία, ο Χίτλερ είπε: ‘Ποιος, άλλωστε, μιλάει σήμερα για την εξόντωση των Αρμενίων;’. Εμείς το κάνουμε. Εμείς πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να μιλήσουμε γι' αυτό μέχρι να αναγνωριστεί από την κυβέρνησή μας, πρέπει να τιμάμε την ιστορική ΑΛΗΘΕΙΑ για να προστατέψουμε το μέλλον μας” καταλήγει η Κιμ Καρντάσιαν Ουέστ που κάνει πολιτική τολμώντας.

kardashian armenian1

Η απάντηση της Κιμ Καρντάσιαν

Η πιο επιδραστική pop icon των καιρών μας μόλις έκανε το πρώτο βήμα προς το Κογκρέσο και ναι, είναι με τη Χίλαρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ