ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Priyanka Chopra: Ποια είναι η Ινδή καλλονή που έβαλε στη ζωή του ο Τομ Χίντλεστον

Priyanka Chopra: Ποια είναι η Ινδή καλλονή που έβαλε στη ζωή του ο Τομ Χίντλεστον

Πρώην Miss World, μια γυναίκα που έχει το Χόλιγουντ (και τον Χίντλεστον;) να υποκλίνεται μπροστά της, η Priyanka Chopra είναι μια σταρ που έχει πολλές νίκες, εντός και εκτός πλατό.

Με τη φήμη ότι είναι η επόμενη γυναίκα στη ζωή του Τομ Χίντλεστον μετά τα Emmys που καθιέρωσαν αυτό το νέο ζευγάρι ως HOT, η Chopra έχει κάθε λόγο να χαίρεται για τις νίκες της. Η ιστορία της άλλωστε δεν μοιάζει με άλλες σταρ, ούτε καν με όσες έρχονται με φόρα από το Μπόλιγουντ.

Η 34χρονη Priyanka Chopra, νικήτρια του Miss World 2000 είναι βραβευμένη ηθοποιός, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια και κατάφερε να καθιερώσει το όνομα της στη showbiz πρωταγωνιστώντας στην τηλεοπτική σειρά Quantico του ABC. Στη TV η Chopra είναι μια υποψήφια πράκτορας του FBI που ίσως έχει τρομοκρατικές προθέσεις.

Ακόμη και αν βάλεις στην άκρη την νίκη της (η Chopra κέρδισε το ρόλο αν και δεν είναι πολιτογραφημένη Αμερικανίδα) αυτή που ονομάζουν Αντζελίνα Τζολί της Ινδίας έχει ήδη κατακτήσει πολλά.

Πρέσβειρα καλής θέλησης της UNICEF, μόνιμα στις λίστες των ακριβοπληρωμένων σταρ και με ένα σώμα που αναδεικνύεται καλύτερα φορώντας μπικίνι, η Chopra έγινε στα δεκαοκτώ της η πρώτη Ινδή που πήρε μέρος στα παγκόσμια καλλιστεία “Μις Κόσμος 2000” και η πρώτη Ινδή που νίκησε.

tom chopra

Το Quantico της έφερε ένα βραβείο κοινού στα χέρια καθιερώνοντας την επέλαση της και σήμερα το πρώην άσημο μοντέλο είναι μια καλλονή με πολύτιμο συμβόλαιο συνεργασίας με τα Universal Studios.

Mε εκατομμύρια followers στα social media να την εκθειάζουν για κάθε της κίνηση και εμφάνιση και τον Χίντλεστον να την φλερτάρει απροκάλυπτα η Chopra θα είναι και μια Πάμελα Άντερσον νέων καιρών καθώς συμμετέχει στην πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του Baywatch.

“Αρκετά λογική, αρκετά χαζή”

“Είμαι περήφανη που κατάγομαι από την Ινδία, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό πρέπει να λειτουργεί σαν ταμπέλα. Αυτό δεν συμβαίνει με άλλες ηθοποιούς . Για παράδειγμα δεν λέμε ‘η Ισπανίδα διάσημη Πενέλοπε Κρούζ’ ή ‘η Ιταλίδα στάρ Σοφία Λόρεν’. Οπότε γιατί το Μπόλιγουντ να oρίζει εμένα;” είπε σε συνέντευξη της.

“Σήμερα οι πιο δυνατοί ρόλοι για γυναίκες βρίσκονται στην τηλεόραση. Το Quantico είναι ένα καλό παράδειγμα . Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε κάποια πράκτορα του FBI να ντύνεται ινδικά, να έχει τσαγανό, να μην λογαριάζει κανέναν και ταυτόχρονα να φλερτάρει; Οι ταινίες από την άλλη...Κάθε ταινία που βγαίνει είναι υπερπαραγωγή, τις λατρεύω , αλλά τα καλά σενάρια -και μη με παρεξηγήσετε- τα βρίσκει κανείς κυρίως στην τηλεόραση” είπε σε συνέντευξη της η διάδοχος της Άντερσον που είναι μια περιπετειώδης γυναίκα.

https://www.instagram.com/p/p

“Στα 20 μου, είχα απίστευτη ενέργεια. Έκανα skydiving, bungee jumping, κυνηγούσα την αδρεναλίνη. Σήμερα πλέον έχω επικεντρωθεί στη δουλειά μου αν και κάποιες φορές είμαι και εκεί υπερβολική. Στα 30 σου είσαι αρκετά λογική, για να ξέρεις κάποια πράγματα καλύτερα, αλλά και αρκετά χαζή για να κάνεις ανοησίες” λέει.

“Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι να σε παρενοχλήσουν, ιδίως αν είσαι δημόσιο πρόσωπο” πρόσθεσε η Chopra για τη σχέση της με τα social media.

“Αυτό είναι το καταστροφικό της δουλειάς μας. Ο κόσμος σε περιμένει εκεί έξω για να σε κρίνει. Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσεις , αλλά νομίζω ότι είμαι τυχερή που ο κόσμος έχει τουλάχιστον την διάθεση να με ακούσει μέσα από τα social media και μου αρέσει που έχω αυτό το πλεονέκτημα. Μιλάω όταν θέλω εγώ και, αντί να ασχολούμαι με τους τοξικούς χρήστες, ασχολούμαι με τα εκατομμύρια των ανθρώπων που μου δίνουν κουράγιο να ρισκάρω ” πρόσθεσε.

“Όταν ήμουν μικρή, ο πατέρας μου με φώναζε ‘Μπανταρέλα’ γιατί λερωνόμουν συνέχεια-‘μπαντάρ’ είναι ο πίθηκος στη γλώσσα μας” λέει στο Esquire.

https://www.instagram.com/p/p

“Έτρεχα, έσπαγα πράγματα και γενικά έδειχνα ότι δεν μπορούσα να συνυπάρξω με τους γύρω μου. Εκείνος όμως μου έλεγε πάντα να μη φοβάμαι. ‘Μην ανησυχείς για το πως θα χωρέσεις σε γυάλινα παπούτσια. Αν χρειαστεί , σπάστα!’ με παρότρυνε. Τον έχασα πριν από δύο χρόνια από καρκίνο . Προτού πεθάνει, του ζήτησα να γράψει ‘Daddy's Little girl’ σε ένα κομμάτι χαρτί. Όταν μου το έστειλε, το έκανα τατουάζ στον καρπό μου και του το έδειξα . Έκλαψε από συγκίνηση. Κάπως έτσι, τον κουβαλάω πάντα μαζί μου...”

Σήμερα θα φάμε Ινδικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ