ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Διαζύγιο βόμβα: Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ χωρίζουν

Διαζύγιο βόμβα: Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ χωρίζουν

Όχι άλλο Brangelina; Αυτό υποστηρίζει η σκανδαλοθηρική αλλά συχνά επιβεβαιωμένη από όσα συμβαίνουν ιστοσελίδα ΤΜΖ.

Πηγές κοντά στο ζεύγος δήλωσαν στο TMZ ότι η απόφαση της Τζολί σχετίζεται με την ανατροφή των παιδιών. “Ήταν ενοχλημένη με τoν τρόπο που εκείνος μεγάλωνε τα παιδιά, με τις μεθόδους διαπαιδαγώγησης του” σχολίασε πρόσωπο από τον φιλικό κύκλο του ζευγαριού ενώ το ΤΜΖ επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κάποια “πέτρα του σκανδάλου” που την οδήγησε σε μια τέτοια απόφαση.

Επιπλέον το σκανδαλοθηρικό περιοδικό υποστηρίζει ότι η Τζολί κατέθεσε αίτημα να διατηρήσει την κηδεμονία των έξι παιδιών ωστόσο ζητά από τον δικαστή να παραχωρήσει στον ηθοποιό δικαίωμα επίσκεψης και επικοινωνίας μαζί τους.

img

Το ζευγάρι χωρίζει μετά από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης. Την είδηση του διαζυγίου επιβεβαίωσε ο Μπραντ Πιτ με δήλωση προς το People στην οποία δηλώνει λυπημένος από το γεγονός και παράλληλα τονίζει πως «είναι σημαντικό σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τα παιδιά μας ο Τύπος να τους αφήσει λίγο ελεύθερο χώρο και να μην τα ενοχλεί».

H τελευταία κοινή εμφάνιση της οικογένειας του Χόλιγουντ ήταν τον προηγούμενο Ιούλιο. Να σημειωθεί ότι την Αντζελίνα Τζολί εκπροσωπεί νομικά η βασίλισσα των διαζυγίων, δικηγόρος Laura Wasser.

“Ο Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να κάνει δηλώσεις επί του θέματος”, σχολιάζει σκωπτικά το Jezebel.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ