ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζολί- Πιτ: Η πρώτη δήλωσή του, οι φήμες, τα $400 εκατ. & η femme fatale Μαριόν Κοτιγιάρ

Τζολί- Πιτ: Η πρώτη δήλωσή του, οι φήμες, τα $400 εκατ. & η femme fatale Μαριόν Κοτιγιάρ

"Ήταν πολύ λογικό να το πάθουν" σχολιάζει ο Bobby Finger του Jezebel που βγάζει το ψωμί του σωστά, κρατώντας αρχείο του περιοδικού τύπου που ασχολείται με το Χόλιγουντ. Χόλιγουντ=Brangelina=τέλος.

Στην παράθεση των 20 και κάτι εξωφύλλων που προφήτεψαν το κακό, κάποια υπερβολικά νωρίς, από το 2008 κιόλας, είναι προφανές ότι ακόμη και αν δεν ήθελες να σου συμβεί, θα σου συνέβαινε.

Με τις φήμες για ερωτικό σκάνδαλο με την Μαριόν Κοτιγιάρ, συμπρωταγωνίστρια του Πιτ στην επόμενη ταινία του, την Τζολί να θέλει να διεκδικήσει μια θέση στην πολιτική σκηνή της Βρετανίας και έξι παιδιά ανάμεσα τους, το διαζύγιο μοιάζει να είναι εξωφρενικά ενδιαφέρον. Ήδη η βασίλισσα των διαζυγίων Laura Wasser είναι στην πρώτη γραμμή του πολέμου των εντυπώσεων.

H θλίψη του Μπραντ Πιτ

"Είμαι πολύ θλιμμένος με όσα συμβαίνουν αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι η ευημερία των παιδιών μας. Κάνω έκκληση στον Τύπο να μας δώσει το χώρο που μας αξίζει σε αυτές τις δύσκολες ώρες" είπε ο 52χρονος στην πρώτη ανοικτή δήλωση του για το τέλος του γάμου του.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ η Τζολί "δεν επιθυμεί ο Μπραντ να έχει μαζί της την κοινή φυσική επιμέλεια" των παιδιών, παρά "μονάχα την κοινή νομική επιμέλεια". Επιπλέον, η Τζολί δεν ζητά την καταβολή διατροφής από τον Μπραντ Πιτ.

"Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή" επισήμανε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Όφερ.

Ως ημερομηνία του χωρισμού αναγράφεται η 15η Σεπτεμβρίου.

Οι καταχρήσεις και η femme fatale

Το διαδίκτυο έχει γεμίσει από θεωρίες. Μια θέλει την Τζολί να είναι εκνευρισμένη από τη μαριχουάνα και το αλκοόλ που καταναλώνει ο Πιτ. Άλλη θέλει την Τζολί εκνευρισμένη με τον τρόπο που διαπαιδαγωγεί ο Πιτ τα παιδιά τους. Μια επιπλέον μιλάει για πέτρα σκανδάλου και ένα παιχνίδι της μοίρας που επιβεβαιώνει ότι το κάρμα είναι μια σκύλα και κάτι ακόμη ήτοι karma is a bitch.

Η Τζολί είναι προδομένη από τον Πιτ γιατί έκανε αυτό που η ίδια είχε κάνει χρόνια πριν. Τότε η Τζολί μπήκε ανάμεσα στον Πιτ και την Τζένιφερ Άνιστον φέρνοντας ένα χωρισμό που ταλαιπώρησε χρόνια την τελευταία. Σήμερα η Μαριόν Κοτιγιάρ, συμπρωταγωνίστρια και αυτή του Πιτ στην επόμενη ταινία του Αllied, της δείχνει πως είναι να είσαι αυτή που μένει πίσω.

#TeamΑniston

Το δράμα αυτό είναι σχεδόν μια σαπουνόπερα που επιβεβαιώνει ότι η ζωή είναι πιο απροσδόκητη από κάθε υπόθεση. Οκ, δεν έχει την ανατροπή ή τη δύναμη ενός σοκαριστικού φλερτ τύπου "Μπραντ Πιτ-Τζορτζ Κλούνει: Μετά το bromance, romance?" αλλά έχει μια γεύση εκδίκησης που όσοι θέλουν να είναι TeamΑniston (έστω team Tζεν) τη βρίσκουν απολαυστική, μέρα γιορτής ή/και δικαίωσης.

Με όσα αποκαλύπτονται λεπτό με λεπτό (αν παρακολουθήσει κάποιος ανυποψίαστος, καλοπροαίρετος χρήστης πόσα σχόλια γίνονται στο Twitter, Facebook κλπ για τους #Βrangelina θα νιώσει ότι δεν υπάρχει ελπίδα και θα νιώσει σαν να τον είχαν στη ΔΕΘ αλυσοδεμένο και νηστικό, θα νιώσει εξασθενημένος) ο Μπραντ Πιτ είναι με την Κοτιγιάρ εδώ και μήνες. Η Τζολί το επιβεβαίωσε με ντετέκτιβ, δυστυχώς όχι τον Ντερκ Τζέντλυ.

Όχι άλλο κύριος και κυρία Σμιθ

"Η είδηση είναι σοκαριστική" λένε όλοι στο Χόλιγουντ με τη Guardian να δίνει ένα πιο λυρικό τόνο στο κλείσιμο ενός έργου που ρίχνει τίτλους τέλους κάνοντας λόγο για μια σχέση που ξεκίνησε με θόρυβο και έκλεισε με σιωπές.

Για τη βρετανική εφημερίδα αυτοί που ερωτεύθηκαν ως Κύριος και Κυρία Σμιθ χώρισαν δίπλα από τη θάλασσα καθώς στην τελευταία κινηματογραφική του εμφάνιση στην ταινία της Τζολί By The Sea "οι σιωπές των Brangelina είναι εκείνες που έκλεψαν την παράσταση σε μια ταινία πάνω κάτω βαρετή, μια ταινία που ήταν και ο επίλογος στο γάμο τους". Από ερωτική ταινία δράσης με θύμα την Άνιστον ("αυτό που έκανε η Αντζελίνα ήταν πολύ uncool" έλεγε η Άνιστον) σε ψυχόδραμα χαρακτήρων που πενθούν τη σχέση τους, οι δύο λαμπεροί πρωταγωνιστές δείχνουν ότι η αγάπη και υπάρχει και πεθαίνει.

Η περιουσία τους εκτιμάται στα 400 με 450 εκατομμύρια δολάρια και κανείς δεν γνωρίζει εάν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο ή όχι.

Αυτό είναι το τρίτο διαζύγιο της Τζολί και το δεύτερο του Πιτ.

O Mπαράκ Ομπάμα φέρεται να τοποθετήθηκε, ακόμη και αν κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει για τα έξι παιδιά των Brangelina.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ