ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πόρνες, ναρκωτικά, απιστία. Οι αλήθειες και τα ψέμματα που οδήγησαν στο διαζύγιο Τζολί-Πιτ

Πόρνες, ναρκωτικά, απιστία. Οι αλήθειες και τα ψέμματα που οδήγησαν στο διαζύγιο Τζολί-Πιτ

Το διαζύγιο συμβαίνει και όταν συμβαίνει συνήθως αφορά τους άμεσα εμπλεκόμενους, άντε και το οικογενειακό/φιλικό τους περιβάλλον. Αρκεί να μην πρόκειται για το διαζύγιο των Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που όπως συμφωνεί ομόφωνα ο Τύπος σήμερα, είναι γονείς όλων οπότε αυτή η άτυχη στιγμή ορίζει πολλά (συγγνώμη μάνα, συγγνώμη πατέρα, θα σας εξηγήσω από κοντά)

Στην αρχή, το απόγευμα της Τρίτης, η είδηση του διαζυγίου των Brangelina αναμεταδόθηκε με δισταγμό. Άλλωστε το σκανδαλοθηρικό ΤΜΖ (που είχε ανακοινώσει πρώτο το θάνατο του Prince αλλά αυτό το ξεχνάνε όλοι) ήταν η ιστοσελίδα που φιλοξένησε την είδηση. Στη συνέχεια όλοι το επιβεβαίωσαν.

Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Reuters, Associated Press και άλλα έγκριτα ειδησεογραφικά πρακτορεία εμφάνισαν στη ροή τους την είδηση του διαζυγίου. Τόσο το BBC όσο και το CNN διέκοψαν το πρόγραμμμά τους για να μεταδώσουν με έκτακτα δελτία την είδηση που πολύ γρήγορα κατέλαβε τις πρώτες θέσεις της ειδησεογραφίας σε όλα τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, δίπλα (και συχνά πιο ψηλά) από τις ειδήσεις για τη Συρία, τις αμερικανικές εκλογές ή την οικονομία. Εκεί και παραμένει.

Καθώς η επικοινωνιακή δύναμη του "μυθικού ζεύγους" του Χόλιγουντ βρυχάται, όσο τα σχόλια για μια αβάσταχτη ελαφρότητα στην ενημέρωση συνεχίζει να βουίζει σαν μοτεράκι ψυγείου που θέλει αλλαγή (αν ΔΕΝ σε ενδιαφέρουν οι lifestyle ειδήσεις ΔΕΝ τις διαβάζεις, δεν τις σχολιάζεις, τις ΑΓΝΟΕΙΣ) και τα tabloid περιμένουν μια ακόμη ανατροπή/εξέλιξη/δήλωση/οτιδήποτε για το τι συμβαίνει στην οικία των Brangelina παραθέτουμε μια σειρά από λόγους, αιτίες, αφορμές και υποθέσεις που είναι πιθανές, απίθανες και προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα. Τις πταίει (FYI, τα link είναι ενεργά οπότε παρακαλώ να τα ανοίγετε σε νέο tab για μια πιο συνεπή και ολοκληρωμένη εικόνα του BrangelinaGate);

divorcepaper

Φταίει η Αντζελίνα γιατί

Πίνει κρασί κάθε βράδυ.

Τρώει ελάχιστα (ίδιο link & δημοσίευμα με το παραπάνω).

Καπνίζει συνεχώς (το ίδιο).

Έχει πολλά και δη ανησυχητικά προβλήματα υγείας που τον τρομοκράτησαν.

Έχει χάσει βάρος.

Έχει κερδίσει βάρος.

Είναι πολύ απασχολημένη με το ανθρωπιστικό έργο της για να επικεντρωθεί στο γάμο της.

Δεν την έλκει ερωτικά πλέον ο Πιτ.

Αισθάνεται ενοχές για αυτό που έκανε στην Άνιστον στο παρελθόν.

Ζηλεύει τις συμπραγωνίστριες του Πιτ.

Ζηλεύει την νταντά των παιδιών την οποία και απέλυσε καθώς άλλαζε ματιές με τον Πιτ.

Είναι αυτοκτονική.

Είναι αυτοκτονική επειδή είναι πολύ ζηλιάρα (βλ. παραπάνω).

Φταίει ο Μπραντ Πιτ γιατί

Αφέθηκε στη Mαριόν Κοτιγιάρ που είναι μια ξελογιάστρα.

Αφέθηκε στη Λίζι Κάπλαν που είναι μια ξελογιάστρα.

Αφέθηκε στην πρώην του, Γκουίνεθ Πάλτροου, που είναι μια ξελογιάστρα.

Αφέθηκε στην πρώην του, Γκουίνεθ Πάλτροου, που είναι μια ξελογιάστρα ξανά.

Αφέθηκε σε Ρωσίδες πόρνες.

Διαπαιδαγωγεί τα παιδιά με “λάθος τρόπο”.

Καπνίζει μαριχουάνα. Πολύ.

Πίνει αλκοόλ. Πολύ.

Έχει καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα της Τζολί, Γιον Βόιτ, από την ίδια.

Έχει προβλήματα διαχείρισης θυμού.

Απίθανο bonus: Φταίει ο Αλέξης Τσίπρας

Το ελληνικό Twitter διασκέδασε ιδιαίτερα με το ρόλο του Αλέξη Τσίπρα στο πολύκροτο διαζύγιο καθώς μετά από εκείνη τη μοιραία συνάντηση του Μάρτη όλα άλλαξαν στη ζωή της Τζολί (όπως κάθε τρολ που σέβεται τις αναρτήσεις του γνωρίζει, άλλωστε τότε δεν ξεκίνησαν όλα;).

tsipras jolie38

“Πόσο τυχαίο είναι ότι η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την εβδομάδα που ο Τσίπρας επισκέπτεται την πατρίδα της;”

Aπίθανο bonus στο bonus: Φταίει ο Νίκος Παππάς καθώς “πόσο τυχαίο είναι ότι η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την εβδομάδα που ο Νίκος Παππάς επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη με ‘λευκή ατζέντα’;”

Aπίθανο bonus στο bonus στο bonus: Φταίει το σύνολο των ψηφοφόρων στις Εκλογές του 2015.

Κάποιος μπορεί κάλλιστα να υποθέσει ότι από αύριο το πρωί η Ελληνίδα επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη και η φίλη της Ρουμάνα οικονομολόγος και στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντέλια Βελκουλέσκου θα έχουν πολλά περισσότερα να υποθέσουν στο πρωϊνό καφεδάκι τους στον 11ο όροφο γνωστού ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας. Τζολί και Πιτ πιστεύουν ότι όποιοι βρίσκουν το ρέκβιεμ του έρωτα τους εξαντλητικά ανόητο για να ασχοληθoύν μαζί του μπορούν να περιηγηθούν ΕΔΩ ή ΕΔΩ ή ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ