ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάριον Κοτιγιάρ: Έγκυος η (φημολογούμενη) πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο των Brangelina;

Μάριον Κοτιγιάρ: Έγκυος η (φημολογούμενη) πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο των Brangelina;

Μετά την είδηση του διαζυγίου των Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ και τις φήμες να θέλουν την συμπρωταγωνίστρια του Μαριόν Κοτιγιάρ η πέτρα του σκανδάλου, το γαλλικό περιοδικό Closer φέρνει στα περίπτερα της Γαλλίας ένα εξώφυλλο, μακιαβελικά σχεδιασμένο για να κυκλοφορήσει σήμερα.

Σε αυτό η 40χρονη Γαλλίδα που συμπρωταγωνιστεί στο Allied με τον Πιτ απαθανατίζεται με φουσκωμένη κοιλιά και μεγάλα, κίτρινα, έντονα σαν πυρετός γράμματα πλαισιώνουν το στιγμιότυπο.

"Μαριόν Κοτιγιάρ: Είναι έγκυος".

Στις εσωτερικές σελίδες το περιοδικό δημοσιεύει φωτογραφίες από εμφάνιση της Κοτιγιάρ, στις 15 Σεπτεμβρίου του 2016, όπου φοράει ένα φαρδύ λευκό φόρεμα και η κοιλιά της φαίνεται φουσκωμένη.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Κοτιγιάρ διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ποιος είναι ο πατέρας; Ο Μπραντ Πιτ ή ο σύντροφος της Γκιγιόμ Κανέ με τον οποίο έχει ένα γιο, τον Μαρσέλ που γεννήθηκε το 2011;

CLOSER

Η αντίδραση του περιβάλλοντος της

Η Κοτιγιάρ και ο Κανέ είναι μαζί από το 2007. Στον γαλλικό τύπο το περιβάλλον της Γαλλίδας σταρ επιβεβαιώνει ότι "η Μαριόν και ο Γκιγιόμ είναι πολύ ευτυχισμένοι και φήμες σαν αυτές που κυκλοφορούν σήμερα, τους δυσαρεστούν. Όλο το Παρίσι γνωρίζει ότι η Μαριόν είναι ξανά έγκυος και η ίδια δείχνει απόλυτα χαρούμενη με το νέο. Άλλωστε το μόνο που θέλει είναι να περνά περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον Γκιγιόμ και τον γιο τους".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ