ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

DEAFestival 2016: Φεστιβάλ κωφών και βαρήκοων ατόμων από 23 έως 30 Σεπτεμβρίου

DEAFestival 2016: Φεστιβάλ κωφών και βαρήκοων ατόμων από 23 έως 30 Σεπτεμβρίου
Το πόστερ του φεστιβάλ Κωφών και Βαρήκοων Ατόμων – DEAFestival 2016 που από 23 έως 30 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, την πλατεία Αγίας Ειρήνης και άλλα σημεία στην Αττική Twitter DEAFestivalGR @deafestivalgr

Τη διεξαγωγή του φεστιβάλ Κωφών και Βαρήκοων Ατόμων – DEAFestival 2016, από 23 έως 30 Σεπτεμβρίου, συνδιοργανώνει η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος και η Περιφέρεια Αττικής, υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

Το DEAFestival περιλαμβάνει εκδηλώσεις με στόχο την ανάδειξη της τοπικής κουλτούρας και κληρονομιάς των κωφών και βαρήκοων ατόμων στην Ελλάδα, αλλά και του γλωσσικού πλούτου της ελληνικής νοηματικής γλώσσας.

H Τεχνόπολη και η πλατεία Αγίας Ειρήνης θα είναι οι κύριοι χώροι διεξαγωγής, καθώς και άλλοι επιλεγμένοι χώροι στην Αττική.

Στο πλαίσιο του DEAFestival, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή στην Κεντρική Αυλή της Τεχνόπολης το DEAFestival for kids, με ελεύθερη είσοδο και ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική.

Επίσης, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ημερίδα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7) με θέμα «Από το Παρελθόν στο Μέλλον» της κοινότητας των Κωφών και Βαρήκοων Ατόμων στην Ελλάδα.

deafestival2016 poster

ΔΗΜΟΦΙΛΗ