ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπραντ Πιτ: «Αποστασιοποιείται» με νέα δήλωση του μετά το πολύκροτο διαζύγιο

Μπραντ Πιτ: «Αποστασιοποιείται» με νέα δήλωση του μετά το πολύκροτο διαζύγιο
New York Times T Style Magazine/ Twitter

Με την Αντζελίνα Τζολί να προετοιμάζεται για την ακαδημαϊκή της καριέρα στο LSE και το διαζύγιο να προχωράει με ρυθμούς καταιγιστικούς, ο Μπραντ Πιτ εξέδωσε ανακοίνωση για τη στάση του απέναντι στα media και τη δημόσια ζωή αυτές τις δύσκολες ώρες που ταλαιπωρούν την οικογένεια του.

Μόλις πριν από μία εβδομάδα η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον επί 12 χρόνια σύντροφό της Μπραντ Πιτ με τις φήμες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου -προτού ακυρωθούν. Καθώς το υποτιθέμενο περιστατικό λεκτικής κακοποίησης στο ιδιωτικό lear jet της οικογένειας των Brangelina ερευνάται ακόμη από το FBI (σύμφωνα με φήμες ο Μπραντ Πιτ επιτέθηκε στον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, Μάντοξ) ο 52χρονος ηθοποιός έβγαλε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει “αποστάσεις”.

Ακυρώνοντας τις εμφανίσεις του στα πλαίσια του promotional tour για την προώθηση της νέας ταινίας του Τέρενς Μάλικ “Voyage of Time” στην οποία είναι ο αφηγητής, ο Μπραντ Πιτ γράφει:

“Το "Voyage of Time" του Τέρενς Μάλικ είναι μία εξαιρετικής ομορφιάς και μοναδική στην πειραματική της φόρμα ΙΜΑΧ ταινία που θα εξιστορήσει σε παιδιά και οικογένειες τη γέννηση του σύμπαντος. Είμαι ευγνώμων που πήρα μέρος σε αυτό το συναρπαστικό επιμορφωτικό πρότζεκ, όμως αυτή τη στιγμή όλη μου η προσήλωση είναι στην οικογένειά μου. Δε θα εμφανιστώ στις συνεντεύξεις της ταινίας, καθώς δε θέλω να τραβήξω πάνω μου την προσοχή. Το ενδιαφέρον πρέπει να παραμείνει στραμμένο σε αυτό το θαυμάσιο φιλμ, το οποίο ενθαρρύνω όλους σας να δείτε.”

Σε παράλληλο χρόνο ο χωρισμός των Βrangelina έχει δώσει αφορμή για έξυπνα, αν και αμφίβολης ηθικής, τρικ εταιριών που θέλουν να εκμεταλευθούν το buzz γύρω από το διαζύγιο.

brad single

Η αεροπορική εταιρία Norwegian Airlines δημιούργησε μια διαφήμιση για φθηνές πτήσεις, αξιοποιώντας το γεγονός πως “ο Μπραντ Πιτ είναι πλέον ελεύθερος”.

Η εταιρία κυκλοφόρησε τη διαφήμιση για σημαντικά μειωμένες τιμές των εισιτηρίων για την πτήση από το Όσλο της Νορβηγίας, στο Λος Άντζελες, όπου και είναι η μόνιμη κατοικία του ηθοποιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ