Η ιστορία της ροκ μουσικής σε έκθεση - Χιλιάδες φωτογραφίες εξώφυλλα και βίντεο
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν
ΑΠΕΈκθεση για την ιστορία της ροκ μουσικής μέσα από χιλιάδες φωτογραφίες, εξώφυλλα και βίντεο του μουσικού περιοδικού Rolling Stone, πραγματοποιείται στο Χιούστον των ΗΠΑ.
Η έκθεση αρχικά είχε φιλοξενηθεί στο Λας Βέγκας ενώ έχει ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη.
Στην έκθεση στη γκαλερί Artechouse οι επισκέπτες βιώνουν μία καθηλωτική εμπειρία με αφηγητή τον Κέβιν Μπέικον, στην οποία παρουσιάζονται περισσότεροι από 300 μουσικοί από την σχεδόν 60χρονη ιστορία του περιοδικού, συμπεριλαμβανομένων των Radiohead, Green Day, Kiss, Blondie, The Who, Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζάνις Τζόπλιν, Πάτι Σμιθ και Στίβι Γουόντερ.
Περισσότερες από 1.000 φωτογραφίες, 200 βίντεο και 1.300 εξώφυλλα έργα 500 φωτογράφων και σκηνοθετών προβάλλονται με ανάλυση 18K στο δάπεδο και στην οροφή συνοδεία ήχου surround τελευταίας τεχνολογίας.
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις στο ρεύμα - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
03:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των τελευταίων δικαιούχων
02:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
01:00
Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
00:30