ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Χανκς, Τέιλορ Σουίφτ, Σερένα Γουίλιαμς κα. Οι διάσημοι «εισβολείς»γάμων δίνουν τις ευχές τους

Τομ Χανκς, Τέιλορ Σουίφτ, Σερένα Γουίλιαμς κα. Οι διάσημοι «εισβολείς»γάμων δίνουν τις ευχές τους

Όσοι και αν χωρίσουν, ακόμη και αν οι Brangelina ανήκουν στο παρελθόν, η αγάπη επιμένει. Σχεδόν όπως οι Τομ Χανκς και τη (σχεδόν πολιτογραφημένη Ελληνίδα) Ρίτα Γουίλσον που απολαμβάνουν τον γαμήλιο δεσμό τους και τη συντροφικότητα εδώ και 28 χρόνια.

Ο ηθοποιός φαίνεται λοιπόν πως είναι η ιδανική διασημότητα για να δώσει τις ευχές σε γαμήλια τελετή, κάτι που απέδειξε σε ένα ζευγάρι που φωτογραφιζόταν μετά το γάμο του, στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Τομ Χανκς έκανε τζόκινγκ και σταμάτησε να τους ευχηθεί ό,τι καλύτερο: οι φωτογραφίες σύντομα έγιναν viral στο Instagram.

tom wed

Η "εισβολή" διάσημων σε γάμους είναι ολοένα και συχνότερο φαινόμενο, αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Guardian.

Η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ βρέθηκε "αυθόρμητα" το καλοκαίρι στον γάμο ενός θαυμαστή της, στο Νιου Τζέρσεϊ. Ο γάμος τελέστηκε σε δωμάτιο νοσοκομείου και το ζευγάρι χόρεψε το Blank Space της τραγουδίστριας.

TAYLOR WEDDING

Η Σερένα Γουίλιαμς αποφάσισε να ευχηθεί σε νεόνυμφους στην παραλία του Μαϊαμι όπου και απολάμβανε λίγες ώρες μακριά από το τερέν μαζί με την Καρολίν Βοσνιάκι. Το λεοπάρ μαγιό της δεν ενόχλησε κανέναν από τους παρευρισκόμενους.

SERENA

Το να διασκεδάζεις με τη μουσική του Τζάστιν Μπίμπερ είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι δεν είσαι έτοιμος για γάμο; "Την ώρα εκείνη σκούπιζα την τούρτα από το πρόσωπό μου" διηγείται ο γαμπρός Rob McCool. "Το να αντικρίζεις τον Τζάστιν Μπίμπερ ήταν μία σουρεαλιστική εμπειρία".

Ο τραγουδιστής παρουσιάστηκε ξαφνικά στον γάμο των Rob και Jeanine McCool μαζί με την Σελένα Γκόμεζ όταν άκουσε την καραόκε version της επιτυχίας του One Less Lonely Girl και αποφάσισε να τη βελτιώσει. Η ερμηνεύτρια ήταν η έφηβη ξαδέλφη της νύφης, σούπερ φαν του τραγουδιστή.

Και υπάρχει και η περίπτωση των Maroon 5. Τα μέλη του διάσημου συγκροτήματος στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Sugar" του 2015 με δύο κάμπριο αυτοκίνητα γυρνάνε το Λος Άντζελες και εισβάλουν σε γάμους. Μόνο οι γαμπροί είναι ενημερωμένοι για την ξαφνική εισβολή του Άνταμ Λεβίν και των υπόλοιπων μελών του συγκροτήματος.

Tom Hanks Crashes Our Wedding from First Day Films on Vimeo.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ