ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μετά τη Σιωπή των Αμνών o Tζόναθαν Ντέμι σκηνοθετεί τη φασαρία του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Μετά τη Σιωπή των Αμνών o Tζόναθαν Ντέμι σκηνοθετεί τη φασαρία του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Μεγάλα νέα για τους συνδρομητές του Netflix. Θα γίνουν μάρτυρες σε ένα υπερθέαμα εικόνας και ήχου με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να μοιάζει ένας πρωταθλητής των μεγάλων σκηνών. 

Όπως ανακοίνωσε το δίκτυο, η ταινία που παρουσιάστηκε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF) θα κάνει το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη στις 12 Οκτωβρίου.

Μετά τους One Direction, την Κέιτι Πέρι και τον Τζάστιν Μπίμπερ, ήρθε η σειρά του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να αποδείξει πόσο καλός entertainer στην κάμερα. Αλλά αυτή τη φορά, πίσω από το φακό, βρίσκεται ένας θρύλος της έβδομης τέχνης.

Το εντυπωσιακό trailer που καταλήγει με την καταπληκτική εκτέλεση του “Mirrors” μοιάζει ιδανικό για τον διασκεδαστή και πρώην σύντροφο της Μπρίτνει Σπίαρς και νυν σύζυγο της Τζέσικα Μπιλ.

Η ταινία με τίτλο “Justin Timberlake + the Tennessee Kids”, καταγράφει την συναυλία στο MGM Grand Garden Arena στο Las Vegas, την τελευταία στάση της 20/20 Experience Tour που αρίθμησε 134 εμφανίσεις.

justintimberlake

Ο σκηνοθέτης, Τζόναθαν Ντέμι, που έχει σκηνοθετήσει την Σιωπή των Αμνών και το Φιλαδέλφεια ανάμεσα σε άλλα, είναι ο άνθρωπος πίσω από την ταινία του Τίμπερλεϊκ και της μπάντας του. Θα μας τρομάξει ο JT με τις επιδόσεις του;

Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ θα το ήθελε πολύ, του μοιάζει νόστιμος.

silence

ΔΗΜΟΦΙΛΗ