ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lady Gaga: η μητέρα των τεράτων στο Super Bowl

Lady Gaga: η μητέρα των τεράτων στο Super Bowl

Οι φήμες κυκλοφορούσαν και σήμερα επιβεβαιώνονται. Μετά τoυς Beyoncé, Coldplay και Bruno Mars η Lady Gaga θα είναι αυτή που θα επενδύσει μουσικά το ημίχρονο (Halftime Show) του επόμενου Super Bowl.

Το εντυπωσιακό υπερθέαμα (πέρσι το παρακολούθησαν 116,5 εκατ. τηλεθεατές) θα έχει τη Mother Monster να πρωτοστατεί στο αθλητικό event των ρεκόρ, με την καλλιτέχνιδα να είναι η πέμπτη γυναίκα στην ιστορία του θεσμού που επιλέγεται για headliner.

Εκεί η Germanotta θα ερμηνεύσει το νέο της single Perfect Illusion, παλιότερες επιτυχίες της αλλά και τραγούδια από το πολυαναμενόμενο album Joanne που θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου.

Το άλμπουμ φέρει ως τίτλο το δεύτερο όνομα της Lady Gaga (Stefani Joanne Angelina Germanotta), ένας φόρος τιμής στη θεία της, η οποία πέθανε σε ηλικία 19 χρόνων καθώς έπασχε από αυτοάνοσο νόσημα.

Η τραγουδίστρια δεν γνώρισε ποτέ την αδελφή του πατέρα της, αλλά υποστηρίζει ότι πάντα νιώθει ένα ισχυρό δέσιμο μαζί της.

Lady Gaga Joanne

Με συνεργάτες της τη Florence Welch, τον Beck και τον Μαρκ Ρόνσον, η επόμενη, πέμπτη ολοκληρωμένη δουλειά της Lady Gaga προβλέπεται διθυραμβική και έρχεται μετά από το αμφιλεγόμενο εμπορικά Artpop. Το Joanne θα περιλαμβάνει έντεκα τραγούδια και τρία κομμάτια extra στην deluxe έκδοση του.

“Δεν είναι μια ψευδαίσθηση, οι φήμες είναι πραγματικές. Φέτος το Super Bowl θα είναι GAGA!” επιβεβαίωσε η ίδια το νέο της εμφάνισης της στο NRG Stadium του Χιούστον στις 5 Φεβρουαρίου.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ