ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Stop the press: η Σάρλοτ είπε την πρώτη της λέξη στον Καναδά, ο Τζορτζ έγινε γόνατο

Stop the press: η Σάρλοτ είπε την πρώτη της λέξη στον Καναδά, ο Τζορτζ έγινε γόνατο
REUTERS/Chris Wattie

Αυτό είναι μια light ανάρτηση που έχει ενθουσιάσει τα tabloid και έχει μια κάποια γλύκα. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Vanity Fair η πριγκίπισσα Σάρλοτ του Ηνωμένου Βασιλείου, δεύτερη απόγονος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, είπε τα πρώτα της λόγια κατά τη διάρκεια της επίσης επίσκεψης της στον Καναδά.

Η λέξη που είπε δεν ήταν "dad" (μπαμπάς) ή "mom" (μαμά). Ήταν η λέξη "flower" (λουλούδι) ή κάτι σαν αυτό, λέει στο περιοδικό ο διασκεδαστής στο παιδικό πάρτι που ενθουσίασε γαλαζοαίματους και μη. Συνολικά 24 παιδιά βρέθηκαν να διασκεδάζουν με φούσκες και διάφορα άλλα χαριτωμένα κόλπα για να απασχολούνται τα νήπια σε τέτοιες συναθροίσεις, ανάμεσα τους και τα δύο πιτσιρίκια των Ουίνδσορ που κάνουν πρωτοσέλιδα όπου και αν βρεθούν.

Στο ίδιο παιδικό πάρτι ο πρίγκιπας Τζορτζ που σνόμπαρε τον Τζάστιν Τριντό λίγες ημέρες πριν και η 16 μηνών αδελφή του Σάρλοτ απέδειξαν ότι είναι απόλυτα κανονικά νήπια που δεν θέλουν επισημότητες αλλά αφέλειες και χαμόγελα.

2016 09 24T232925Z 471771370 S1AEUDFPHLAA RTRMADP 3 BRITAIN ROYALS CANADA

Ο 53χρονος ανιματέρ Paul Kilshaw που διασκέδαζε τα παιδιά κατασκευάζοντας ζωάκια με μπαλόνια αφηγήθηκε στο Vanity Fair την ιστορία.

"Ήταν εξωφρενικό. Έκανα ένα αρκουδάκι και ένα λουλούδι για τη Σάρλοτ και ένα δέντρο για τον Τζορτζ" λέει.

"Η Σάρλοτ μου ζήτησε ένα 'λουλούδι', υποθέτω επειδή άκουσε και άλλα κοριτσάκια να ζητάνε το ίδιο" είπε ο Kilshaw.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η μικρή Σάρλοτ γύρισε προς τον πατέρα της Ουίλιαμ όσο εκείνος κρατούσε μια φωτογραφική μηχανή στα χέρια και του είπε "Pop".

Ο βρετανικός τύπος, εν μέρει διχασμένος για το ποιά τέλοσπαντων είναι η πρώτη λέξη της Σάρλοτ που πρέπει να καταχωρηθεί στο θυμικό του λαού (είναι το pop που ίσως όμως ήταν απλά επιφώνημα ή το flower), έχει ενθουσιαστεί και χαιρετίζει τη Σάρλοτ στον κόσμο των λέξεων.

Σε εντελώς παράλληλο χρόνο, άλλα δημοσιεύματα μιλάνε για το "στοιχειωμένο" γόνατο της Κάρι Άντεργουντ θυμίζει ύποπτα το πρόσωπο του Τζορτζ.

gonato tzortz1

OMG και WTF και ό,τι άλλο σας έρθει στο μυαλό, είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένο. Γιατί αυτό:

gonato tzortz2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ