ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πλούτος, ίντριγκα, μαλλιοτραβήγματα με παρελθόν. Η Δυναστεία επιστρέφει στη μικρή οθόνη

Πλούτος, ίντριγκα, μαλλιοτραβήγματα με παρελθόν. Η Δυναστεία επιστρέφει στη μικρή οθόνη

Αν ήμασταν σίγουροι ότι ανήκετε σε μια γενιά των 80s που ζούσε την ίντριγκα του πλούτου κάθε φορά όταν η Αλέξις Κάρινκτον Ντέξτερ Όοουεν Κόλμπι μισούσε ακόμη πιο πολύ το αντίπαλο δέος της Κριστλ σχεδιάζοντας την εξόντωση της θα σας λέγαμε αυτό: “ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ. Η ΔYNAΣΤΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ”. Συγκλονιστικό;

Σε πιο ενήλικη ροή ειδησεογραφίας το νέο πρότζεκτ, το οποίο βρίσκεται ακόμα στο στάδιο δημιουργίας του σεναρίου, θα είναι παραγωγή του δικτύου CBS Television Studios σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής Fake Empire και θα έχει ως παραγωγούς και συγγραφείς τους Τζος Σβαρτς, Στέφανι Σάβατζ, παραγωγοί του Orange County και Gossip Girl.

Σαν να μην πέρασαν τρεις δεκαετίες οι Έσθερ και Ρίτσαρντ Σαπίρο, οι δημιουργοί της πρωτότυπης “Δυναστείας” θα επιστρέψουν ως διευθυντές παραγωγής ενώ κανείς δεν έχει ανακοινώσει εάν στην νέα Δυναστεία θα συμμετέχει και η Dame Τζοαν Κόλινς.

dynasty cast new york magazine

Κάπως πιο σύγχρονη από το original η σειρά θα αφηγείται τον “γεμάτο πλούτο και ίντριγκα βίο των δυναστειών Κάρινγκτον και Κόλμπι μέσα από τα μάτια δύο γυναικών σε διαμάχη. Tης Φάλον Κάρινγκτον, κόρη των Μπλέικ και Αλέξις και της μητριάς της, Κρίσταλ, μια Λατίνα γυναίκα που θα εισχωρήσει στην WASP, αμόλυντη, οικογένεια και σε μία από τις πιο ισχυρές τάξεις της Αμερικής”.

Το κοινωνικό σχόλιο είναι προφανές και το έχει εγκρίνει και αυτή:

Αυτό δεν είναι το πρώτο reboot που παίρνει πράσινο φως από τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα καθώς παλεύουν να μη χάσουν την τηλεθέαση από τα συνδρομητικά, HBO, Netflix και Amazοn. Ήδη, για αυτή την τηλεοπτική σεζόν, έχουν πάρει πράσινο φως για reboot οι δεινόσαυροί από το παρελθόν Magnum P.I. (ABC), The Lost Boys (CW), Varsity Blues (CMT), The Departed (Amazon), Let the Right One In (TNT) και L.A. Law αναφέρει το Hollywood Reporter.

H Δυναστεία και οι βάτες της προβλήθηκε στο 1981 έως το 1989. Σε παραγωγή του Άαρον Σπέλινγκ η εμβληματική για την υπερβολή και την υστερία της σαπουνόπερα είχε διάρκεια 220 και χάρισε σκηνές ανθολογίας στο τηλεοπτικό κοινό με τους Τζόαν Κόλινς, Λίντα Έβανς και Τζον Φορσάιθ να ταλαιπωρούνται από την κατάρα του πλούτου.

“Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία” ήταν και το κοινωνικό μήνυμα της σειράς τότε.

DYNASTY1

Όχι;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ