Ο Μπομπ Ντίλαν επιστρέφει με δύο συναυλίες στη Γαλλία
Ο Μπομπ Ντίλαν
AP Photo/Ron FrehmΜε δύο συναυλίες στο Παρίσι επιστρέφει στην Ευρώπη ένας από τους ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία στη σύγχρονη μουσική σκηνή, ο Μπόμπ Ντίλαν.
Ο θρύλος της φολκ έγινε γνωστό πως θα δώσει δύο συναυλίες στο Palais des Congres στο Παρίσι στις 30 και 31 Οκτωβρίου, με την προπώληση των εισιτηρίων να ξεκινά στις 18 Ιουλίου.
Πρωτοεμφανιζόμενος στη σκηνή της Νέας Υόρκης στις αρχές της δεκαετίας του 1960, ο Αμερικανός τραγουδιστής έχει έκτοτε πουλήσει περισσότερα από 125 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως.
Ο βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας το 2016 για τη «δημιουργία νέων ποιητικών εκφράσεων στη μεγάλη αμερικανική παράδοση τραγουδιού», ο Ρόμπερτ Άλεν Ζίμερμαν, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς όλων των εποχών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το ακριβότερο χειρόγραφο στίχων στην ιστορία: Όταν η ποίηση της μουσικής πιάνει εκατομμύρια
Αντίστροφη μέτρηση για τα τέλη κυκλοφορίας - Πώς θα πληρώσετε λιγότερα
08:38
Ιστορικά ρεκόρ και εξαιρετικές επιδόσεις στις αγορές - Οι καταλύτες του 2025
08:25
ΗΠΑ: 47χρονος σκότωσε την σύζυγο του, τραυμάτισε την κόρη του του και αυτοκτόνησε μετά από καυγά
08:12
Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το όνομα του Κένεντι Σέντερ θέλει να αλλάξει και τις καρέκλες (pic)
08:12