ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λίντσεϊ Λόχαν: Το κομμένο δάχτυλο και ο «απένταρος μεγιστάνας»

Λίντσεϊ Λόχαν: Το κομμένο δάχτυλο και ο «απένταρος μεγιστάνας»

Νωρίς την Κυριακή, η Λίντσεϊ Λόχαν ανέβασε μια φωτογραφία και ένα βίντεο στο Instagram σχεδόν γκροτέσκο.

"Παραλίγο να χάσω το δάχτυλό μου από μια άγκυρα. Λοιπόν, έχασα το μισό μου δάχτυλο, ευτυχώς βρήκαμε το κομμάτι του δαχτύλου... Έκανα εγχείρηση για να το φτιάξουμε" έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε το "αιματηρό στιγμιότυπο".

Η ίδια, περιγράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τι της συνέβη, είπε ότι στην προσπάθειά της να σηκώσει την άγκυρα μιας βάρκας, μπλέχτηκε το δάχτυλό της στο σκοινί με κομμάτι από το ανατομικό της μέλος να κοπεί και να πέσει μέσα στο νερό. Μάλιστα, "χρειάστηκε να το αναζητήσουν οι φίλοι της". Τέλος καλό, όλα καλά, η εγχείρηση πέτυχε και το δάχτυλο θα είναι ξανά όπως παλιά αν και η σταρ πονάει αφόρητα.

https://www.instagram.com/p/p

H Λόχαν βρέθηκε στην Τουρκία προκειμένου να βοηθήσει όπως είπε, με το προσφυγικό ζήτημα. Όπως μάλιστα σημείωσε, μετέβη στην Κωνσταντινούπολη, όπως είχε υποσχεθεί, ώστε να βοηθήσει τους πρόσφυγες από τη Συρία.

https://www.instagram.com/p/p

"Δεν μπορούμε όλοι μας να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Μπορούμε όμως να κάνουμε μικρά με πολλή αγάπη" σημείωνε στο post της, παραθέτοντας έτσι τη ρήση της Μητέρας Τερέζας.

"Ήταν ένας απένταρος"

Πριν την Τουρκία, η αμφιλεγόμενη Λόχαν έκανε ένα πέρασμα από τη Ρωσία όπου και εμφανίστηκε σε δημοφιλή εκπομπή της ρωσικής τηλεόρασης κάνοντας αποκαλύψεις για τον αρραβώνα της με τον Ρώσο “μεγιστάνα” που τελικά αποδείχθηκε ένας “αδέκαρος”.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη της η Λόχαν κατηγόρησε δημόσια τον Egor Tarabasov για βία εις βάρος της ενώ υποστήριξε ότι η ίδια συντηρούσε το πλουμιστό lifestyle τους.

https://www.instagram.com/p/p

Επιπλέον η Λόχαν ισχυρίστηκε ότι το περίφημο δαχτυλίδι αρραβώνων των $240.000 που είχε κάνει πρωτοσέλιδα με τη λάμψη και το κόστος του δεν της το είχε αγοράσει εκείνος αλλά η ίδια στον εαυτό της καθώς ο Tarabasov δεν είχε χρήματα και εκείνη τον ενίσχυε οικονομικά.

Στην ίδια συνέντευξη η Λόχαν υποστήριξε ξανά ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός είχε ξεσπάσματα θυμού, την χτυπούσε και την ανάγκαζε να καλύπτει τους μώλωπες με make up. H συνέντευξη προκάλεσε αντιδράσεις από τον κύκλο του Egor Tarabasov με εκπρόσωπο του στα media να διαψεύδει όλα όσα υποστήριξε η Λόχαν στη συνέντευξη της. “Ο Tarabasov θα κινηθεί νομικά για συκοφαντική δυσφήμηση”, αναφέρει στη δήλωση του το περιβάλλον του πρώην συντρόφου της LiLo.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ