Στην Αντίπαρο ο σταρ του Χόλιγουντ Μάθιου ΜακΚόναχι
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι
AP Photo/Tony GutierrezΣτο κυκλαδίτικο νησί της Αντιπάρου εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής (25/7) ο γνωστός ηθοποιός, Μάθιου ΜακΚόναχι, με την «απόβαση» αστέρων του Χόλιγουντ στη χώρα μας να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.
Την είδηση ότι ο οσκαρικός ηθοποιός επέλεξε τα γαλανά ελληνικά νερά για να περάσει τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του, μοιράστηκε ο Έλληνας ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος.

Ο ΜακΚόναχι φαίνεται να επισκέφθηκε το μαγαζί που διατηρεί ο Έλληνας ηθοποιός στην Αντίπαρο, με τον Σταύρο Σβήγκο να αναρτά φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας χαριτολογώντας «Όταν μου ζητάνε ευγενικά να βγω φωτογραφία δεν μπορώ να αρνηθώ. Χμμμ, τι ώρα έχει αεροπλάνο και καράβι για Αντίπαρο;».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
CULTURE
Στη Μύκονο περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Έρος Ραμαζότι
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν χτύπησε διυλιστήριο πετρελαίου στη Χάιφα – Πυραυλική επίθεση σε αεροπορική βάση κοντά στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης
12:09
ΕΛΛΑΔΑ
Ποινή κάθειρξης έξι ετών και εγγύηση 20.000 ευρώ στον Χρήστο Μαυρίκη για τη δωροδοκία δικαστή
12:08
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δένδιας: Η ασφάλεια δεν είναι πλέον δεδομένη - Είμαστε υποχρεωμένοι να επενδύσουμε στην αμυντική μας δυνατότητα
12:01
ΚΟΣΜΟΣ
Ιταλία: Συνελήφθη 17χρονος μαθητής - Σχεδίαζε δολοφονική επίθεση σε σχολείο
11:59
ΚΟΣΜΟΣ