ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ πρώτη επιλογή για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ πρώτη επιλογή για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ
REUTERS / FABRIZIO BENSCH

Παρότι ο ίδιος ο ηθοποιός έχει δηλώσει ότι θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του από το να ξαναπαίξει τον ρόλο του Μποντ, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τις κατασκοπευτικές ταινίες επιθυμεί την επιστροφή του Ντάνιελ Κρεγκ που σύμφωνα με τον παραγωγό Κάλουμ ΜακΝτόγκαλ, παραμένει η πρώτη επιλογή για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Ο 48χρονος ηθοποιός ήταν και παραμένει «η απόλυτη πρώτη επιλογή... θα θέλαμε πολύ ο Ντάνιελ να επιστρέψει ως Μποντ», δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC ο ΜακΝτόγκαλ.

Ο Κρεγκ είχε δηλώσει πέρσι κι ενώ βρίσκονταν στη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας ταινίας «Spectre», ότι δεν πρόκειται να ξαναπαίξει το ρόλο του 007.

Συγκεκριμένα όταν ο Βρετανός ηθοποιός ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία ταινία της κινηματογραφικής σειράς, δήλωσε στο περιοδικό Time Out του Λονδίνου:

«Αυτή τη στιγμή θα προτιμούσα να σπάσω αυτό το γυαλί και να κόψω τις φλέβες μου».

Όπως γράφει το ΑΠΕ, η δήλωσή του αυτή πυροδότησε μία σειρά από δημοσιεύματα για το ποιος θα μπορούσε να τον διαδεχτεί στο ρόλο του 007 και τα ονόματα των ηθοποιών «έπεφταν» στο τραπέζι το ένα πίσω από το άλλο, μεταξύ των οποίων του Ίντρις Έλμπα, του Τομ Χίντλστον και του Έινταν Τέρνερ.

Η καριέρα του Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ ξεκίνησε το 2006 με την ταινία Casino Royale ενώ τον προηγούμενο μήνα σύμφωνα με ρεπορτάζ του RadarOnline το στούντιο παραγωγής της Sony προσέφερε στον ηθοποιό 150 εκατομμύρια δολάρια για να παίξει σε ακόμα δύο ταινίες της σειράς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ