ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Από το Χόλιγουντ στο Αφγανιστάν, η Αντζελίνα Τζολί εν καιρώ πολέμου

Από το Χόλιγουντ στο Αφγανιστάν, η Αντζελίνα Τζολί εν καιρώ πολέμου

Κάνοντας μια παύση στον πόλεμο που έχει ξεκινήσει για τις εντυπώσεις ανάμεσα στην ίδια και τον σύζυγο της, Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί συνεχίζει τις συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο πολεμικό δράμα “Shoot Like Girl”.

Η ταινία της TriStar βασίζεται στα απομνημονεύματα “Shoot Like a Girl: One Woman’s Dramatic Fight in Afghanistan” (Πυροβόλησε σαν κορίτσι: Δραματική μάχη μίας γυναίκας στο Αφγανιστάν), που αφηγείται την αληθινή ιστορία της Maj Mary Jennings Hegar, η οποία υπηρέτησε για πολλές θητείες στην ασιατική χώρα ως πιλότος ελικοπτέρου.

Η στρατιωτικός, στην οποία απονεμήθηκε το παράσημο Purple Heart έσωσε εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες εντός και εκτός των πεδίων μάχης στη Μέση Ανατολή και αργότερα βοήθησε στην εξάλειψη της πολιτικής του αποκλεισμού των γυναικών αξιωματικών από θέσεις μάχης.

Το “Shoot Like a Girl” θα είναι η πρώτη ταινία δράσης, στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο η Αντζελίνα Τζολί, μετά τις ταινίες “The Tourist” και “Salt” του 2010.

MARY ARMY
MARY BOOK

Η ιστορία αφορά το ταξίδι τριών περιοδειών στο Αφγανιστάν της Hegar ως πιλότος διασωστικού ελικοπτέρου. Οι παραγωγοί Ellen Goldsmith-Vein και Shari Smiley της Gotham Group χαρακτηρίζουν την ταινία ως “το Top Gun συναντά το Erin Brockovich” και το σενάριο φέρει την υπογραφή του Frank Baldwin.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ