Η Σάρον Στόουν αγκαλιά με τους τρεις υιοθετημένους γιους της σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση
Η Σάρον Στόουν με τους τρεις γιους της
Πηγή: A/PΜία σπάνια εμφάνιση με τους τρεις υιοθετημένους της γιους έκανε η διάσημη ηθοποιός Σάρον Στόουν.
Φορώντας ένα μάξι μπλε φόρεμα, μεταλιζέ πέδιλα και γυαλιά ηλίου με γαλάζιο φακό, η Σάρον Στόουν περπάτησε στο κόκκινο χαλί του TCL Chinese Theatre, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του «Nobody 2», όπου η ίδια υποδύεται τη Λεντίνα στη σκοτεινή κωμωδία της Universal Pictures.
Η 67χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός που έλαμπε δίπλα στους γιους της, τον 25χρονο Ρόαν, τον 20χρονο Λερντ και τον 19χρονο Κουίν, φωτογραφήθηκε μαζί τους, χαρίζοντας απλόχερα το υπέροχο χαμόγελό της.

Η Σάρον Στόουν αγκαλιά με τους τρεις γιους της, Ρόαν, Λερντ, Κουίν
A/P
Η 67χρονη Σάρον Στόουν «φορώντας» το χαμόγελό της, φωταγραφίζεται με τους γιους της
A/PΗ ίδια σε μια παλαιότερη, δημόσια εξομολόγησή της γύρω από την προσωπική της ζωή, είχε αποκαλύψει ότι έχει βιώσει εννέα αποβολές.
«Δεν είναι κάτι μικρό, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, και όμως μας κάνουν να το κουβαλάμε μόνες, κρυφά και με ένα αίσθημα αποτυχίας», είχε δηλώσει το 2022.
Το 2000, ενώ ήταν παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Φιλ Μπρονστάιν, υιοθέτησε τον πρώτο της γιο, Ρόαν Τζόζεφ Μπρονστάιν.
Μετά το διαζύγιό τους, υιοθέτησε τον δεύτερο γιο της, Λερντ Βον Στόουν, το 2005, και τον τρίτο, Κουίν Κέλι, το 2006.
Το μήνυμα της φον ντερ Λάιεν για τα Χριστούγεννα: «Σας στέλνουμε την αγάπη μας»
18:49
Έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο: «Επαγγελματικό χτύπημα» βλέπει η Αντιτρομοκρατική - Αναλαμβάνει το ελληνικό FBI (vids)
18:32
Θρίλερ στο Λιχτενστάιν: Εντοπίστηκαν τέσσερις σοροί, πιθανότατα από την ίδια οικογένεια
18:20
Όλα τα Star Trek (αλλά και το Suits) αφήνουν το ελληνικό Netfix τον Ιανουάριο – Τι άλλο φεύγει
18:09