Σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον μεγιστάνα Ρούμπερτ Μέρντοχ ο ηθοποιός Γκάι Πιρς
Ο ηθοποιός Γκάι Πιρς
ΑΠΕΣε συζητήσεις για να υποδυθεί σε ταινία τον μεγιστάνα Ρούμπερτ Μέρντοχ βρίσκεται ο Αυστραλός ηθοποιός Γκάι Πιρς.
Παραγωγός και σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Άγγλος Ντάνι Μπόιλ και σύμφωνα με το Deadline, ο Αυστραλός ηθοποιός Γκάι Πιρς είναι σε συζητήσεις για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Επίσης σε διαπραγματεύσεις για συμμετοχή του στη δραματική ταινία είναι ο Τζακ Ο'Κόνελ για τον ρόλο του Λάρι Λαμπ, τον οποίο ο Μέρντοχ προσέλαβε για να διευθύνει την εφημερίδα «Sun» στα τέλη της δεκαετίας του 1960.
Ο Τζέιμς Γκρέιαμ, ο οποίος έγραψε το αρχικό έργο, έχει διασκευάσει το σενάριο και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.
Το «Ink» σημείωσε μεγάλη επιτυχία μετά την πρεμιέρα του στο θέατρο το 2017, κερδίζοντας ένα βραβείο Olivier και δύο βραβεία Tony.
Η ταινία εστιάζει στην εφημερίδα «The Sun» και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Μέρντοχ, καθώς σκοπεύει να την κάνει μια πηγή ειδήσεων που πρέπει να διαβάζεται και προσλαμβάνει τον Λαμπ για να τη διευθύνει. Η αγορά της εφημερίδας θα ξεκινήσει μια μακροχρόνια αντιπαλότητα μεταξύ της «The Sun» και της «Mirror» που οδηγεί στην άνοδο των βρετανικών ταμπλόιντ.
Πάτρα: Iσόβια στον 37χρονο που σκότωσε τη θεία του - Τον πρόδωσαν οι κάμερες
21:06
Τροχαίο ατύχημα στην Αθηνών - Λαμίας: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μπάρες και λεωφορείο
20:57
Τραγωδία στο Περού: Δέκα φοιτητές νεκροί από φωτιά σε εστιατόριο - Έκαναν πάρτι γενεθλίων (pic)
20:48
Κακοκαιρία Byron: Οι 260 τόνοι νερού ανά στρέμμα και οι περιοχές που απειλούνται τις επόμενες ώρες
20:39