ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κάιλι Μινόγκ αρνείται να παντρευτεί εκτός και αν αυτό είναι δικαίωμα όλων

Η Κάιλι Μινόγκ αρνείται να παντρευτεί εκτός και αν αυτό είναι δικαίωμα όλων

Η Αυστραλέζα Κάιλι Μινόγκ είναι μαχήτρια. Έχοντας αφήσει πίσω τη μάχη της με τον καρκίνο, η Μινόγκ και ο αρραβωνιαστικός της, ηθοποιός Joshua Sasse, υπερασπίζονται το δικαίωμα στο γάμο για όλους.

Η 48χρονη Μινόγκ και ο 28χρονος αρραβωνιαστικός της δεσμεύτηκαν δημόσια ότι δεν θα παντρευτούν εκτός και αν η κυβέρνηση της Αυστραλίας αναγνωρίσει τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

"Είναι πιθανό να πατρευτούμε στη Μελβούρνη," δήλωσε ο Sasse. "Αλλά έχουμε συζητήσει και συμφωνήσει με την Κάιλι, αν δεν περάσει αυτός ο νόμος δεν πρόκειται να μας δείτε να ανταλλάσουμε γαμήλιους όρκους".

Μάλλον ο γάμος τους θα αργήσει καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Αυστραλίας έχει ορκιστεί να αντιταχθεί σθεναρά στο εθνικό δημοψήφισμα του Πρωθυπουργού Malcolm Turnbull για το θέμα τον Φεβρουάριο του 2017 .

https://www.instagram.com/p/p

"Απλά δεν μπορώ να καταλάβω με κανέναν απολύτως τρόπο, είτε μιλώντας για ηθική, είτε για θρησκεία, είτε για οτιδήποτε άλλο ότι εγώ έχω το δικαίωμα να παντρευτώ το πρόσωπο που αγαπώ ενώ κάποιος άλλος όχι λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού του" δήλωσε ο Sasse σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Seven Network.

"Αυτό δεν είναι ισότητα."

https://www.instagram.com/p/p

O Sasse έχει πάρει πρωτοβουλία και έχει έχει ξεκινήσει ο ίδιος την εκστρατεία "Say I Do Down Under" πουλώντας μπλουζάκια που προωθούν τον γάμο το γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών στην Αυστραλία.

Μαζί του έχουν συνταχθεί και άλλοι επώνυμοι συμπατριώτες του όπως η τραγουδίστρια Sia, η ηθοποιός Margot Robbie, η παρουσιάστρια της αμερικανικής τηλεόρασης Kelly Ripa αλλά και η ντίβα και ακτιβίστρια της κάντρι, Ντόλι Πάρτον.

Οι χώρες που έχουν πει "Ναι" στο γάμο για όλους

same sex marriage

ΔΗΜΟΦΙΛΗ