«Night People- How to Be a DJ in ’90s New York Cit : Κυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα του Μαρκ Ρόνσον
Ο Μαρκ Ρόνσον
ΑΠΕΚυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα του Βρετανο-Αμερικανού μουσικού και τραγουδοποιού Μαρκ Ρόνσον με τίτλο «Night People- How to Be a DJ in ’90s New York City».
Το γεγονός αυτό γιορτάστηκε από τον ίδιο με ένα πάρτι σε κλαμπ της Νέας Υόρκης.
«Έγραψα αυτό το βιβλίο επειδή ήθελα να γιορτάσω αυτή την εποχή, αυτή τη μαγική εποχή όταν ξεκίνησα να εργάζομαι ως DJ στην πόλη. Ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής στην τέχνη και σε αυτό που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο, που είναι παίζω μουσική σε υπόγεια σαν κι αυτό» δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός επιτυχιών.
Προτού αρχίσει να γράφει τραγούδια για τη Lady Gaga, τη Μάιλι Σάιρους, τον Μπρούνο Μαρς και πολλούς άλλους ο Ρόνσον ήταν ένας από τους περιζήτητους DJ της Νέας Υόρκης.
Το βιβλίο που κυκλοφόρησε από τον Grand Central Publishing σχεδιάζεται ήδη να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.
Το ΔΝΤ κρούει τον κώδωνα για νέο κύκλο κρίσης εν μέσω του πολέμου στο Ιράν: «Το δυσμενές σενάριο είναι ήδη σε ισχύ»
08:54
Changan Deepal S05: Έρχεται και σε plug-in υβριδικό με τιμή που προκαλεί
08:46
Κίνηση: Στο κόκκινο Κηφισός και Κηφισίας - Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
08:34
Ο Μακρόν έγινε και τραγουδιστής στο Ερεβάν - Τον συνόδευσε στα ντραμς ο πρωθυπουργός της Αρμενίας
08:33