«Night People- How to Be a DJ in ’90s New York Cit : Κυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα του Μαρκ Ρόνσον
Ο Μαρκ Ρόνσον
ΑΠΕΚυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα του Βρετανο-Αμερικανού μουσικού και τραγουδοποιού Μαρκ Ρόνσον με τίτλο «Night People- How to Be a DJ in ’90s New York City».
Το γεγονός αυτό γιορτάστηκε από τον ίδιο με ένα πάρτι σε κλαμπ της Νέας Υόρκης.
«Έγραψα αυτό το βιβλίο επειδή ήθελα να γιορτάσω αυτή την εποχή, αυτή τη μαγική εποχή όταν ξεκίνησα να εργάζομαι ως DJ στην πόλη. Ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής στην τέχνη και σε αυτό που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο, που είναι παίζω μουσική σε υπόγεια σαν κι αυτό» δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός επιτυχιών.
Προτού αρχίσει να γράφει τραγούδια για τη Lady Gaga, τη Μάιλι Σάιρους, τον Μπρούνο Μαρς και πολλούς άλλους ο Ρόνσον ήταν ένας από τους περιζήτητους DJ της Νέας Υόρκης.
Το βιβλίο που κυκλοφόρησε από τον Grand Central Publishing σχεδιάζεται ήδη να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.
Συνταγματικός ελιγμός από την κυβέρνηση της Γαλλίας: Χωρίς ψηφοφορία θα «περάσει» ο προϋπολογισμός
18:48
Επίθεση Δούκα σε Ανδρουλάκη: Η στρατηγική μας απέτυχε, να αλλάξουμε πολιτική
18:42
Bloomberg: Τουρκία και Chevron σε συζητήσεις για έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου
18:38
Αμπού Ντάμπι και Λευκορωσία δέχτηκαν να μετέχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ
18:30