ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αυτός είναι ο πιο δημοφιλής χαρακτήρας των Friends στη Βρετανία (vid)

Αυτός είναι ο πιο δημοφιλής χαρακτήρας των Friends στη Βρετανία (vid)
TWITTER / Friends TV Show

Έχουμε και λέμε: 'Gum would be perfection', 'shoop shoop shoop', 'I knoooow', 'Unagi', 'Smelly cat' ή 'How you doing'; Η επιλογή ομολογουμένως πολύ δύσκολη, αλλά οι Βρετανοί αποφάσισαν ποιος είναι ο περισσότερο και ποιος ο λιγότερο δημοφιλής χαρακτήρας από την πολυαγαπημένη σειρά Friends.

Όλοι τους αγαπήθηκαν ιδιαίτερα κι αυτό δεν είναι υπερβολή αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για την πιο επιτυχημένη σειρά όλων των εποχών. Για τους Βρετανούς βέβαια, η επιλογή ήταν ακόμα πιο ιδιαίτερη από ότι για τους τηλεθεατές άλλων χωρών, καθώς υποδέχθηκαν τους πρωταγωνιστές (πλην της Φοίβης) το 1998, όταν τα γυρίσματα μεταφέρθηκαν στο Λονδίνο για τον γάμο του Ρος Γκέλερ (David Schwimmer) με την αρραβωνιαστικά του Emily (Helen Baxendale).

Οι Βρετανοί λοιπόν αποφάσισαν... Πιο δημοφιλής από τους έξι χαρακτήρες είναι ο Ρος που στο poll που διενεργήθηκε μέσω twitter συγκέντρωσε το 25,6% των περίπου 60.000 ψήφων. Δεύτερος ήρθε ο Τσάντλερ, τρίτος ο Τζόι και ακολούθησαν οι τρεις γυναίκες, η Φοίβη, η Ρέιτσελ και τελευταία και καταϊδρωμένη η Μόνικα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ