ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι Beatles γίνονται Lego και μπαίνουν σε Κίτρινο Υποβρύχιο

Οι Beatles γίνονται Lego και μπαίνουν σε Κίτρινο Υποβρύχιο
twitter / FabFourFacts

Η ιδέα να ζεις μέσα σε ένα κίτρινο υποβρύχιο δεν ενθουσίαζε μόνο τους Beatles και τους φανατικούς θαυμαστές του τότε και του σήμερα, αλλά φαίνεται ότι ενθουσιάζει και τα Lego...

Σε περίπου 2,5 εβδομάδες από σήμερα και συγκεκριμένα την 1η Νοεμβρίου, η Lego θα κυκλοφορήσει ένα κίτρινο υποβρύχιο, το πλήρωμά του οποίου θα αποτελείται από τα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος.

Το σύνολο θα περιλαμβάνει περισσότερα από 550 κομμάτια και έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά την 50η επέτειο από την κυκλοφορία του άλμπουμ του συγκροτήματος, Revolver (5 Αυγούστου 1966).

Όπως θυμίζει το ΑΠΕ, το άλμπουμ είχε παραμείνει για επτά εβδομάδες στο νούμερο ένα των charts στο Ηνωμένο Βασίλειο και για έξι εβδομάδες στο νούμερο ένα των charts στις ΗΠΑ, ενώ το τραγούδι έφτασε στο νούμερο δύο στα τσαρτς του Billboard.

Το κίτρινο υποβρύχιο βασίζεται στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 1968 που έφερε τον ίδιο τίτλο με πρωταγωνιστές τα διάσημα «σκαθάρια». Τότε, τα μέλη της μπάντας δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα με την ιδέα να γυρίσουν την ταινία, ωστόσο έπρεπε να τηρήσουν το συμβόλαιό τους με την United Artists.

Εξαιτίας της μικρής συμμετοχής τους στην ταινία, όμως, αναγκάστηκαν να γυρίσουν ακόμα μία, τη Let it Be, προκειμένου να εκπληρώσουν τους όρους της σύμβασης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ