ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σελένα Γκόμεζ: αντιμέτωπη με τους «δαίμονες» της σε κέντρο αποκατάστασης η βασίλισσα του Instagram

Σελένα Γκόμεζ: αντιμέτωπη με τους «δαίμονες» της σε κέντρο αποκατάστασης η βασίλισσα του Instagram

Το Us Weekly επιβεβαιώνει ότι η 24χρονη τραγουδίστρια συνεχίζει να δίνει μάχη μετά την εθελοντική της αποχώρηση από τη βιομηχανία του θεάματος. Η Σελένα Γκόμεζ αποφάσισε να εισαχθεί εθελοντικά σε ένα κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τις κρίσεις πανικού, το στρες και την κατάθλιψη -παρενέργειες από την φαρμακευτική αγωγή αλλά και την μάχη της με την ασθένεια του λύκου που της έχει διαγνωστεί από το 2014.

Ήδη από τον Αύγουστο η Γκόμεζ αποτραβήχτηκε από τη βιομηχανία του θεάματος προχωρώντας ακόμη και σε ακύρωση της περιοδείας της Revival Tour. "Η Σελένα παλεύει με την ασθένειά της κι αυτό το διάλειμμα είναι απαραίτητο για να εστιάσει στην πνευματική της υγεία. Μπορεί να κάνει πολύ σκοτεινές σκέψεις" ανέφερε το δημοσίευμα του περιοδικού αφήνοντας περιθώρια για να υποθέσει κανείς πολλά.

Η SelGo είναι ξανά αντιμέτωπη με τους φόβους μέσα στο κεφάλι της έχοντας εισηχθή εθελοντικά σε κέντρο αποκατάστασης στο Τενεσί όπου και δεν διστάζει να κάνει casual εμφανίσεις για μια όχι και τόσο casual προγματικότητα που την έχει επιφορτώσει με άγχος και πανικό.

Η απόφαση της Γκόμεζ να αποσυρθεί προκάλεσε συγκίνηση στα εκατομμύρια θαυμαστών της αλλά και ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τους δικούς τους δαίμονες -όπως συμβαίνει και στην ίδια. Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα η "νοσηλεία" της 24χρονης τραγουδίστριας θα παραταθεί για τουλάχιστον δύο μήνες ακόμη.

Η ιστοσελίδα RadarOnline ισχυρίζεται ότι η Γκόμεζ είναι εθισμένη στα χάπια της αγωγής της, κάτι που κάνει τη μάχη της κατα πολύ δυσκολότερη. Η Σελένα Γκόμεζ όμως είναι μαχήτρια, θέλει να φροντίσει τον εαυτό της και θα το κάνει.

Go SelGo, go!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ