ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η διττή Λίντσεϊ Λόχαν. Από υπέρμαχος του Ερντογάν, επιχειρηματίας στη νυχτερινή Αθήνα

Η διττή Λίντσεϊ Λόχαν. Από υπέρμαχος του Ερντογάν, επιχειρηματίας στη νυχτερινή Αθήνα

Eτερόκλητη και αιρετική, προκλητική και τολμηρή, η Λίντσεϊ Λόχαν μοιάζει να θέλει να κάνει απόβαση στην επικαιρότητα Ελλάδας και Τουρκίας.

Από τη μία η ανθρωπιστική της δράση στην Τουρκία έχει δώσει αφορμή για να γίνει η αγαπημένη διάσημη των τουρκικών μέσων ενημέρωσης.

Αφήνοντας το προκλητικό lifestyle κατά μέρους για να φορέσει μαντίλα, η Λόχαν δήλωσε θαυμάστρια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μοιάζει να επενδύει στο ρόλο της ως νέα “πρέσβειρα” της Τουρκίας στη Δύση αν και το έκλυτο παρελθόν της δεν θα ήταν και πολύ συνεπές με τη θεοκρατική πορεία που μοιάζει να ακολουθεί το τουρκικό κράτος.

lohan turkey

Αφού επισκέφθηκε πρόσφυγες της Συρίας που ζουν σε καταυλισμούς στην Τουρκία και άκουσε τις ιστορίες του ξεριζωμού, η Λόχαν επαίνεσε την τουρκική φιλοξενία και σε συνέντευξη της στο κρατικό ΑΤV εκθείασε τον πρόεδρο της Τουρκίας για τον χειρισμό του στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τον πληγέντα τουρισμό της χώρας η Λόχαν υπερασπίστηκε τη γείτονα χώρα λέγοντας ότι “η Τουρκία είναι μια πολύ ασφαλής πόλη” ενώ με μια ανάρτηση της στα social media η Λόχαν “καταριέται την τρομοκρατία” με πολλούς να ισχυρίζονται ότι είναι μια διάσημη στρατολογημένη από το καθεστώς του Ερντογάν.

Aπό την άλλη η Λίντσεϊ Λόχαν φέρεται να είναι έτοιμη για τα εγκαίνια νυχτερινού κέντρου στην Αθήνα που φέρει το όνομα της.

lohan tmz

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ΤΜΖ, το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης είναι μια επιχειρηματική συνεργία της με τον Ντένη Παπαγεωργίου που "φήμες θέλουν να είναι ο νέος της σύντροφος ύστερα από τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον 23χρονο Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ιγκόρ Ταραμπάσοφ" αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ