ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όταν ο Έντουαρντ Νόρτον έσωσε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Όταν ο Έντουαρντ Νόρτον έσωσε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ένα άγνωστο περιστατικό από το 2010 έφερε στο φως της δημοσιότητας ο σκηνοθέτης Φίσερ Στίβενς. Πως ο Έντουαρντ Νόρτον έσωσε τη ζωή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο;

Όλα συνέβησαν, όταν ο Λεονάρντο δούλεψε με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη και τον Έντουαρντ Νόρτον στο Before the Flood, ένα ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή.

Στα γυρίσματα όπου έγιναν στα νησιά Γκαλαπάγκος, βρέθηκαν επίσης, η βιολόγος Σύλβια Ερλ και ο διάσημος ηθοποιός Έντουαρντ Νόρτον.

Για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ έπρεπε να κάνουν όλοι μαζί κατάδυση. «O Λεονάρντο έφυγε με την Σύλβια, στη συνέχεια ο Έντουαρντ και στο τέλος εγώ. Στη συνέχεια, το μόνο που θυμάμαι είναι πως μετά από είκοσι λεπτά δεν έβρισκα κανέναν γύρω μου», ανέφερε ο Φίσερ.

Η φιάλη οξυγόνου του Ντι Κάπριο είχε διαρροή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει. Ευτυχώς όμως, ο Έντουαρντ Νόρτον που ήταν δίπλα του, όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη, τον έβγαλε στην επιφάνεια.

«Ήταν τρελό. Καταφέραμε να καταγράψουμε εικόνες και ήταν όλα καλά στην αρχή. Αλλά μετά τρέμαμε όλοι όταν είδαμε ότι ο Λεονάρντο δεν μπορούσε να αναπνεύσει», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ