ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αποκαλυπτικό ατύχημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε σκηνή του Λας Βέγκας

Αποκαλυπτικό ατύχημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε σκηνή του Λας Βέγκας

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρέθηκε στο Λας Βέγκας την Κυριακή και έδωσε ένα άκρως αποκαλυπτικό σόου του Piece of Me, στο Planet Hollywood Resort and Casino μπροστά σε χιλιάδες φαν της. 

Η 34χρονη ποπ σταρ που αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση πως είναι ίδια με το κοριτσάκι των 90s που χόρευε το "Βaby One More Time", είχε ένα μικρό, αποκαλυπτικό ατύχημα πάνω στην σκηνή δείχνοντας παράλληλα τον άψογο επαγγελματισμό της.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε βίντεο που ανήρτησε ένας φαν της τραγουδίστριας, την ώρα του performance του “I love rock n’ roll”, της έπεσαν οι τιράντες από το σέξι τοπ που φορούσε. Δεν σταμάτησε ούτε στιγμή την εμφάνιση και έβαλε το χέρι της μπροστά στο στήθος για να σώσει, ότι μπορεί, από τα βλέμματα του κοινού που ήταν καρφωμένα πάνω της.

Την ίδια ώρα, δύο από τους χορευτές της, απεγνωσμένα, προσπαθούσαν να την «ξαναντύσουν», ωστόσο οι προσπάθειες αποδείχτηκαν άκαρπες και οι τιράντες... ξαναέπεσαν. Ως σωστός τζέντλεμαν ένας από αυτούς έβγαλε την μπλούζα του και της την προσέφερε. Το σόου ασφαλώς συνεχίστηκε με την Μπρίτνεϊ να αποθεώνεται σε κάθε της κίνηση, στροφή και βήμα.

Τέλος, bonus, το "Baby One More Time" του 1999... και χωρίς ατυχήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ