ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Κρις Τζένερ έγινε 60 χρονών και τους αγαπάει όλους

H Κρις Τζένερ έγινε 60 χρονών και τους αγαπάει όλους
Υoutube

Τη βότκα, τους φίλους της, τα παπούτσια, τους σχεδιαστές, τους θησαυρούς της, τις κόρες της, την μητριαρχία στα reality, την πατριαρχία στο σπίτι, την οικογένεια, τη βότκα και τους φίλους της.

Οι φίλοι της είναι πολλοί, είναι διάσημοι και όλοι ή τουλάχιστον αρκετοί από δαυτούς εμφανίζονται στο νέο γενέθλιο ευχητήριο video της 60χρονης Κρις Τζένερ.

Το τότε

Το film έχει δύο μέρη. Το πρώτο σε πάει 3 δεκαετίες πίσω, στο Μπέβερλι Χιλς των 80s όπου η Κρις γιορτάζει τα 30α γενέθλια της γυρίζοντας μουσικό clip γεμάτο “αγάπη”. Ποπ σταρ η ίδια της γειτονιάς των πλουσίων επιβαίνει στο ανοιχτό αμάξι της και τραγουδάει για τους φίλους της που τους αγαπάει πολύ, πιο πολύ και από τη βότκα; Δεν γνωρίζω, το πλάνο όπου η Κερτνει (ίσως η Κλόε) αναφέρεται στο ποτό από τη Ρωσία που ιδανικά πρέπει να το πίνεις δροσερό μετά από την παραμονή της σε παγονιέρα έχει κάτι εκστασιασμένο επάνω του οπότε κάποια από όλες τις Κ του έχει αδυναμία.

Το τώρα

Το video είναι το δώρο των 5 Κ στην Κάππα Νο.1. Η παράνοια της οικογένειας που δεν θέλει να αφήσει κανένα media στην ησυχία του, καμία πλατφόρμα που δεν θα αναφερθεί, είναι τέτοια ώστε όλοι έχουν ονόματα από Κ. Η Κλόε, η Κένταλ, η Κιμ, η Κάιλι, η Κόρτνει, η Κέιτλιν ακόμη και ο Κάνιε είναι ένας Κ. Το video στο δεύτερο μέρος του απογειώνεται. Τα κορίτσια τραγουδούν κάνοντας namedropping σε ρυθμό καταιγιστικό, οι εταιρείες έχουν το δικότους διαφημιστικό χρόνο, Chanel, Givenchy, Balmain, Valentino, Beverly Hills Hotel και το απαραίτητο υπηρετικό προσωπικό από την Ασία που μάλλον δουλεύει σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίσας (φοράνε όλες τζάκερ) αγαπούν την Κρις όσο τους αγαπάει και εκείνη.

Αντέχεις;

8 λεπτά σε διάρκεια το βιντεοσκοπημένο τραγούδι είναι το πιο απολαυστικά γκροτέσκο ευχητήριο video που έχεις δει μέχρι σήμερα -ίσως σε κάποιους μοιάσει κανονικό! Επιπλέον είναι καλό για απαρίθμηση όσων εύχονται στην Τζένερ (Τζάστιν Μπίμπερ, Βαλεντίνο Γκαραβάνι και Κέιτι Πέρι είναι μερικοί από αυτούς), να αναρωτηθείς πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα εάν η ποπ κουλτούρα δεν είχε καλλιεργήσει ποτέ το φαινόμενο Καρντάσιαν και να σκεφτείς τι θα έκανες εσύ εαν είχες στη διάθεση σου τα 2 εκατομμύρια δολάρια που ξόδεψε η Κρις Τζένερ για τα 60α γενέθλια της.

Φήμες λένε ότι η ΚΚ νο1 λιποθύμησε στο περίπου Γκάτσμπι πάρτι της. Θα ήταν από αγάπη, όχι βότκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ