ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το αμαρτωλό παρελθόν της Κιμ Καρντάσιαν την καταδιώκει...και την πλουτίζει

Το αμαρτωλό παρελθόν της Κιμ Καρντάσιαν την καταδιώκει...και την πλουτίζει
REUTERS/Mike Segar

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως το όνομά της συνεχίζει να μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα.

Η ληστεία στο Παρίσι μπορεί να σημάδεψε την τηλεπερσόνα και να την έπεισε να αλλάξει ζωή, όμως το παρελθόν της θα την κυνηγά για πάντα. Αλλά και αυτό με πλούσια αμοιβή.

Η εταιρία που αγόρασε και δημοσιοποίησε το sex tape της κυρίας Γουέστ με τον πρώην φίλο της Ρέι Τζ. λανσάρει τώρα το ίδιο με προϊόν με διαφορετικό «εξώφυλλο».

Όσοι αγαπούν το εν λόγω βίντεο θα έχουν πια την δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με την πρωταγωνίστρια μέσω της τεχνολογίας. Συγκεκριμένα η εταιρεία έχει μετατρέψει το sex tape σε εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, με πρωταγωνίστρια όμως μια «σωσία» της Αμερικανίδας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρώσουν ένα σεβαστό ποσό για αυτή την εμπειρία. Ο τιμοκατάλογος ξεκινά από τα 119,97 δολάρια ανά έτος.

«Αυτή η εικονική εμπειρία σας δίνει την πρώτη σας ευκαιρία να δείτε πώς θα ήταν να φτιάχνατε το δικό σας sex tape με την κα Kim Kardashian», αναφέρει η περιγραφή του προϊόντος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ