ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Σέρσεϊ παλεύει. Το αληθινό δράμα για την επιμέλεια του γιου της

H Σέρσεϊ παλεύει. Το αληθινό δράμα για την επιμέλεια του γιου της

Η βασίλισσα του Kings Landing έχει μπλεξίματα και πέρα από το Game Of Thrones. Η Λένα Χίντεϊ πρέπει να βρει ένα τρόπο να "λειτουργήσει" η κοινή επιμέλεια του εξάχρονου γιου της, Wylie, με τον πρώην σύντροφος της Peter Loughran και όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα του ΤΜΖ, μάλλον δεν είναι όσο αποτελεσματική όσο το τηλεοπτικό alter ego της.

Αν και οι δύο πρώην σύντροφοι είχαν συμφωνήσει να έχουν από κοινού την ευθύνη στη φροντίδα του μικρού, σήμερα όλα ανατρέπονται. Ο Loughran θέλει τον γιο του να τον ακολουθήσει στο Λος Άντζελες προκαλώντας ενδοοικογενειακές συρράξεις καθώς η Χίντεϊ είναι μόνιμη κάτοικος Λονδίνου.

Η πολύ κακιά βασίλισσα του "Game of Thrones" Σέρσεϊ και ακτιβίστρια κατά της προσφυγικής κρίσης Χίντεϊ, έκανε σειρά αντιπροτάσεων στο πρώην σύντροφο της για να βρεθεί μια λύση. Τ

ου πρότεινε να επισκεφθεί το Λονδίνο, να έχουν ένα τακτικό πρόγραμμα συνομιλιών τους στο FaceTime ωστόσο ο ίδιος είναι αμετακίνητος αναφέρει το δημοσίευμα.

https://www.instagram.com/p/p

"Είμαι σύμφωνος να μείνει ο γιος μου Wylie Loughran στο Ηνωμένο Βασίλειο με τη Λένα Χίντεϊ αν όλα όσα έχουμε συμφωνήσει μεταξύ μας τεθούν σε εφαρμογή..." Η υπόθεση είναι στα δικαστήρια και πλέον είναι στη δικαιοδοσία των αρχών να αποφασίσουν αν ο Wylie θα είναι κοσμοπολίτης ή αυστηρά Βρετανός.

Σε άλλα διαζύγια διασήμων

Μετά τους Brangelina και Ναόμι Γουάτς και Λιβ Σράιμπερ, ακόμη ένα ζευγάρι του Χόλιγουντ ακολουθεί ξεχωριστές πορείες. Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ και ο Λεν Γουάισμαν χωρίζουν μετά από 12 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με το TMZ, η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε από τον Γουάισμαν που επικαλείται "αγεφύρωτες διαφορές". Το ΤΜΖ προχωράει σε ακόμη μια υπόθεση που ίσως αποδειχθεί αληθινή. Ο Γουάισμαν, ο σκηνοθέτης που χάρισε στη Μπέκινσειλ το ρόλο που την καθιέρωσε στο βαμπιρικό Underworld, φέρεται να έχει βρει τον έρωτα στην 25χρονη ηθοποιό CJ Φράνκο ωστόσο η Σελίν δεν πρόκειται να τον αφαιμάξει.

Τέλος στην υπόθεση των Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ μια νέα εξέλιξη μοιάζει να κάνει τη ζωή του Πιτ κάπως χειρότερη. Όπως άφησαν να διαρρεύσει στα media η πλευρά της Τζολί "ο Μπραντ Πιτ κακοποιούσε συχνά τα παιδιά του αλλά και την ίδια με λεκτικό τρόπο". Σύμφωνα με το Εonline, οι μέχρι σήμερα καταθέσεις που έχει στη διάθεσή του το FBI υποδεικνύουν "ακούσια επαφή" του Πιτ προς τον γιο του Mάντοξ.

Η ομοσπονδιακή έρευνα εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί σύντομα για να πάρει στη συνέχεια τον δρόμο της εισαγγελείας που θα αποφασίσει αν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του σταρ.Η κηδεμονία των έξι παιδιών της οικογένειας αναμένεται να κριθεί ενώπιον οικογενειακού δικαστηρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ