ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones (season 7): Η εγκυμοσύνη που θα φέρει τα πάνω κάτω

Game of Thrones (season 7): Η εγκυμοσύνη που θα φέρει τα πάνω κάτω
HBO

Φίλοι του Game of Thrones ενωθείτε. Μπορεί η έβδομη σεζόν της σειράς – μύθος να βγαίνει το καλοκαίρι του 2017, όμως ήδη πολλές είναι οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σοκάρουν και τους πλέον ψύχραιμους.

Το Movie Pilot πατρονάρει πολλές από τις αποκαλύψεις του επόμενου κύκλου. Μάλιστα στο ίντερνετ κυκλοφορεί ολόκληρο το σενάριο της σειράς, αλλά το HBO κρατά σιγή ιχθύος και οι φήμες απλά κυκλοφορούν χωρίς επιβεβαίωση. Προσδεθείτε λοιπόν, ξεκινά το ταξίδι των spoilers.

Η Cersei Lannister και ο αδελφός της Jaime Lannister εξαπολύουν νέες επιθέσεις. Η ιστορία της Cersei Lannister στον έκτο κύκλο ήταν καθόλα αιματηρή. Εξόντωσε όλους του εχθρούς της και το μόνο εν ζωή παιδί της - τότε, ο βασιλιάς Tommen, αυτοκτόνησε όταν έμαθε τι είχε κάνει η μανούλα του. Γι’ αυτό και η Cersei είχε μια και μόνη επιλογή, να γίνει βασίλισσα. Πήρε το στέμμα στο φινάλε του προηγούμενο κύκλου με τον Jaime να παρακολουθεί αποσβολωμένος.

goth2

Φήμες για σοκαριστική εγκυμοσύνη

Οι γνώστες της σειράς ξέρουν ότι η Cersei δεν σταματά μπροστά σε νόμους και θεούς για να πάρει αυτά που θέλει. Αυτό έγινε πολύ ξεκάθαρο από την αιμομικτική σχέση της με τον αδελφό της Jaime. Πολλές είναι οι ρομαντικές – για να το θέσουμε όμορφα – σκηνές, παρά τους αδελφικούς τους δεσμούς. Και οι δύο έχουν ομολογήσει ότι αυτό που κάνουν είναι λάθος, αλλά επικαλούνται τον θεό έρωτα για να δικαιολογήσουν την αδυναμία τους να χωρίσουν. Η σχέση τους θα γίνει ακόμη πιο φλογερή στα επόμενα επεισόδια με την Cersei να μένει και πάλι έγκυος από τον αδελφό της. Η βασίλισσα δεν θα χαρεί με την κύηση, όμως έτσι θα σπάσει η προφητεία της μάγισσας, που έγινε όταν ήταν ακόμη παιδί.

Ο Qyburn θα κληθεί να εξετάσει τη βασίλισσα, αλλά τα νέα δεν θα είναι καλά. Φημολογείται πως προς το τέλος της σεζόν η Cersei θα ξυπνήσει σε ένα ματωμένο κρεβάτι, αφού αποβάλει.

Όπως είχε ενημερώσει το The Inquisitr, ο έβδομος κύκλος μπορεί να αποτελέσει το κύκνειο άσμα της Cersei Lannister. Η βασίλισσα ίσως χάσει τη ζωή της κατά την διάρκεια των επόμενων επεισοδίων καθώς μεταξύ των άλλων ανοιχτών μαχών της, ετοιμάζεται να τα βάλει και με την Daenerys Targaryen. Η γνωστή μητέρα των δράκων έχει στο πλευρό της ολόκληρο στρατό από δράκους, αλλά και τον άλλο αδελφό της βασίλισσας, τον Tyrion. Φωνές κάνουν λόγο και για επερχόμενη συνάντηση της Daenerys με τον Jon Snow, όταν αυτός έρχεται προς βοήθεια της.

goth1

Η συνάντηση της μητέρας των δράκων με τον Jon Snow

Όπως ξέρουν οι φίλοι της σειράς, η Daenerys και ο Jon Snow είναι συγγενείς. Στο τέλος της έκτης σεζόν αποκαλύφθηκε ότι δεν είναι πραγματικό παιδί του Ned Stark, αλλά παιδί της αδελφής του, Lyanna και του Rhaegar Targaryen. Η αποκάλυψη ανοίγει νέα σενάρια για τον ρόλο τον γονιών του Jon Snow στον επόμενο κύκλο. Η συμμετοχή του τραγουδιστή/ηθοποιού Devin Olivier στο καστ, μάλλον δείχνει πως θα παίξει τον πατέρα του, Rhaegar Targaryen.

Όπως και να έχει το μόνο σίγουρο είναι ότι η σειρά θα καταφέρει να καθηλώσει εκ νέου εκατομμύρια θεατές. Δυστυχώς όλοι πρέπει να περιμένουν μερικούς ακόμη μήνες για την πιο άγρια και δυναμική σεζόν που έχουν δει μέχρι τώρα.

πηγή φωτογραφιών: HBO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ