ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η σπάταλη Μαράια Κάρεϊ ξανά μόνη. Γιατί την παράτησε ο μεγιστάνας μνηστήρας της;

Η σπάταλη Μαράια Κάρεϊ ξανά μόνη. Γιατί την παράτησε ο μεγιστάνας μνηστήρας της;

#Τabloidfeveralert. "Ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των καζίνο Τζέιμς Πάκερ παράτησε την αρραβωνιαστικιά του, ποπ σταρ Mαράια Κάρεϊ. Αιτίες το νέο ριάλιτι σόου της και η αλόγιστη σπατάλης της" σημειώνει το tabloid της Αυστραλίας, οπότε έντυπο με πηγές στον κύκλο του επιχειρηματία, Woman's Day.

Το ξεδιάντροπο δημοσίευμα εκθέτει την Κάρεϊ ανεπανόρθωτα. "Ο μεγιστάνας αποφάσισε να την εγκαταλείψει καθώς εκείνη προετοιμάζεται για να εκθέσει ένα μεγάλο μέρος της λαμπερής ζωής της σε ένα νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα.

Της επιτρέπει να κρατήσει το αξίας $10 εκατ. δολαρίων διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που της έδωσε τον Ιανουάριο.

"Είναι όλα τελειωμένα" επιβεβαιώνει έτομο από το στενό οικογενειακό φίλο του Πάκερ. "Ο Τζέιμς είχε τεράστιες επιφυλάξεις για το νέο ριάλιτι σόου της Μαράϊα και το γεγονός ότι ήταν πρόθυμη να εκθέσει τη ζωή τους σε όλο τον κόσμο."

https://www.instagram.com/p/p

Η είδηση δεν ξάφνιασε καθόλου όσους γνωρίζουν τον Πάκερ, την οικογένεια και τον κύκλο του. Όλοι πλην εκείνου είχαν επιφυλάξεις για τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με την λαμπερή ντίβα στο Λας Βέγκας το περασμένο έτος.

https://www.instagram.com/p/p

Η Mαράϊα, 46, δημιούργησε εντάσεις μέσα στην οικογένεια όταν αρνήθηκε πρόσκληση της αδελφής του Πάκερ για τα 50α γενέθλια της. Μετά από αυτό η μητριάρχης της οικογένειας και ιδιαίτερα ισχυρή στους κοσμικούς κύκλους, η επιφανής μητέρα του Ρος Πάρκερ δεν ήθελε να ακούει το όνομα της καν.

https://www.instagram.com/p/p

Ο 49χρονος είναι γενναιόδωρος αλλά οι αλόγιστες σπατάλες και τα δαπανηρά ξεφαντώματα της Μαράϊα ήταν δυσβάσταχτα για την κοινωνική του ζωή. Ο Πάκερ δεν έβλεπε τους φίλους του. Στους τελευταίους είχε επιβεβαιώσει εδώ και καιρό ότι ποτέ δεν σκόπευε ουσιαστικά να παντρευτεί την Κάρεϊ.

Αυτές τις μέρες ο Πάκερ έχει επιστρέψει στην οικεία αγκαλιά της πρώην συζύγου του και σχεδιάστρια μόδας Jodhi Meares και η Μαράια Κάρεϊ στον πρώην σύζυγό της, Νικ Κάνον". Λεπτομέρεια, ούτε η Κάρεϊ ούτε ο Πάκερ έχουν πάρει διαζύγιο από τους πρώην τους.

https://www.instagram.com/p/p

Eπίσης: η Καρντάσιαν ξανά προς τη δόξα τραβά

Ξανά προς τη δόξα τραβά, ακόμη και με αμφίεση κάπως είμαι στην έπαυλη μου και πάω βόλτα. Η Κιμ Καρντάσιαν, επαγγελματίας ως είναι και επιχειρηματίας κυρίως, ξεκίνησε και πάλι τα τηλεοπτικά γυρίσματα του ριάλιτι "Keeping Up With The Kardashians" το οποίο είχε διακόψει μετά τη ληστεία στο Παρίσι.

Την Τρίτη έδωσε το παρόν στη συναυλία του συζύγου της Κάνιε Ουέστ στο Λος Άντζελες σύμφωνα με το E! Online και λίγο μετά μια άλλη φωτογραφία της προοιωνίζει την επιστροφή της. Σε αυτή η κάπως ταλαιπωρημένη ή παρατημένη ΚΚ παίρνει παγωτό μαζί με τον φίλο της Jonathan Cheban στο δρόμο, κάπου κοντά στη γειτονιά της (οπότε δικαιολογείται η αμφίεση, σωστά).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ