ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Προσεύχομαι γι' αυτόν»: ο Μάικλ Ντάγκλας αποκαλύπτει ότι ο Βαλ Κίλμερ έχει καρκίνο, ερήμην του

«Προσεύχομαι γι' αυτόν»: ο Μάικλ Ντάγκλας αποκαλύπτει ότι ο Βαλ Κίλμερ έχει καρκίνο, ερήμην του

Λίγους μήνες μετά από σειρά διαψεύσεων από τον ίδιο, ο Βαλ Κίλμερ πλέον είναι εκτεθειμένος στα media. Ο Μάικλ Ντάγκλας μίλησε στον Βρετανό παρουσιαστή Τζόναθαν Ρος σε μια συνέντευξη που αποκάλυψε περισσότερα από όσα θα περίμενε κανείς.

Σύμφωνα με όσα είπε ο 72χρονος Μάικλ Ντάγκλας ο ηθοποιός και συμπρωταγωνιστής του στην ταινία "The Ghost in the Darkness" Βαλ Κίλμερ πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα και πως τα "πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά".

Σοκάροντας το κοινό που δεν περίμενε μια τέτοια απόκάκλυψη, ο 72χρονος σταρ που είχε επίσης διαγνωστεί με καρκίνο στο παρελθόν ισχυρίστηκε ότι ο Κίλμερ δίνει μάχη με την ίδια ασθένεια με την οποία είχε διαγνωστεί και ο ίδιος έξι χρόνια πριν.

"Προσεύχομαι γι' αυτόν. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μαθαίνετε κάτι για τον Βαλ τελευταία" είπε από τη σκηνή ο Ντάγκλας πυροδοτώντας ξανά σειρά φημολογιών για την υγεία του Kίλμερ και στη συνέχεια καταχειροκροτήθηκε για όλα όσα έπρεπε (ή όχι) να πει.

https://www.instagram.com/p/p

Οι αμφιβολίες για την υγεία του 56χρονου Κίλμερ ξεκίνησαν όταν τον Ιανουάριο του 2015 έγινε εισαγωγή του σε νοσοκομείο λόγω αιμορραγίας στο λαιμό αλλά και την επέμβαση τραχειοστομίας στην οποία υποβλήθηκε λίγο καιρό αργότερα.

Ο Βαλ Κίλμερ αναφέρθηκε στις φήμες μέσα από το Facebook του τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς. "Είμαι πολύ καλά παιδιά. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Περνάω τέλεια και θέλω να σημειώσω ότι δεν έχω ούτε καρκίνο, ούτε κάποιο όγκο" έγραψε ο ίδιος.

val douglas

Μέχρι τώρα ο Κίλμερ των Top Gun (έπαιζε τον Iceman), Batman Forever και Red Planet δεν έχει απαντήσει σε όλα όσα αποκαλύφθηκαν ερήμην του και μοιάζει να απολαμβάνει την guest εμφάνιση του στο νέο video clip του 34χρονου Daniel Lopatin, του καλλιτέχνη πίσω από το ψευδώνυμο Oneohtrix Point Never από το Weyland της Μασαχουσέτης που θέλησε τον Κίλμερ να πρωταγωνιστήσει στο video του "Animals".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ