ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Πίκο Τάρο επανέρχεται με το long version του PPAP

Ο Πίκο Τάρο επανέρχεται με το long version του PPAP

Ο Πίκο Τάρο ξαναχτυπά.

Ο Ιάπωνας που έγινε viral παγκοσμίως με το τραγούδι του Pen-Pineapple-Apple-Pen ή γνωστό και ως PPAP δίνει στο κοινό του την «ευκαιρία» να ακούσουν τη συνέχεια, γιατί για όσους αναρωτιούνται, ναι... υπάρχει και συνέχεια.

Ο Πίκο Τάρο το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Καζουχίτο Κοζάκα (Kazuhito Kosaka), εμπνεύστηκε τους βαθυστόχαστους στίχους (στους οποίους εξηγεί πως αν ενώσεις ένα στυλό με ένα μήλo και έναν ανανά έχεις ένα στυλό-ανανά-μήλο-στυλό) από αντικείμενα που παρατηρούσε πάνω στο τραπέζι του, την ώρα που έγραφε, όπως εξηγεί το Reuters.

Με το πρώτο μουσικό του βίντεο (ενός λεπτού και 9 δευτερολέπτων), ο εκκεντρικός Τάρο έσπασε το YouTube έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 121 εκατομμύρια προβολές, φτάνοντας πολύ κοντά μάλιστα στο να πάρει το χρίσμα του viral video από τον Psy και το Gangnam Style.

Για το κατόρθωμά του αυτό, έλαβε βραβείο στα Ρεκόρ Γκίνες, για το πιο μικρό τραγούδι, τράβηξε την προσοχή –εκτός του κόσμου- και καλλιτεχνών όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ ενώ κατάφερε να μπει και στη λίστα των 100 πρώτων τραγουδιών του Billboard.

download

Πηγή: Reuters/Issei Kato

Ο Τάρο λοιπόν «ξαναχτυπά» με ένα long version του PPAP όπου -επιτέλους ακούμε το ρεφρέν- και συνεχίζει τη φρενίτιδα γύρω από το κομμάτι του, το οποίο έχει λατρέψει-μισήσει όλος ο κόσμος.

Απολαύστε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ