ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μπίμπερ τα χώνει στις θαυμάστριές του επειδή... ουρλιάζουν (vid)

Ο Μπίμπερ τα χώνει στις θαυμάστριές του επειδή... ουρλιάζουν (vid)
twitter

Φαίνεται ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ μεγάλωσε ή... ωρίμασε απότομα και πλέον τον ενοχλεί ο θαυμασμός του κόσμου και τα ουρλιαχτά των κοριτσιών στις συναυλίες του.

Ο 22χρονος τραγουδιστής, τα τελευταία τρία χρόνια, έχει διακόψει συναυλίες του λόγω των ουρλιαχτών. Η πρώτη αιφνιδιαστική αποχώρησή του από τη σκηνή που τραγουδούσε έγινε το 2013 κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Σάο Πάολο και η δεύτερη το 2015 στο Όσλο. Το... κακό τρίτωσε πριν από λίγες ημέρες στο Μάντσεστερ.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο ποπ σταρ σταμάτησε να τραγουδάει και παρακάλεσε τον κόσμο να σταματήσει να ουρλιάζει στο διάστημα μεταξύ των τραγουδιών.

«Τα ουρλιαχτά ανάμεσα στα διαλείμματα (των τραγουδιών) πρέπει να σταματήσουν» είπε ο Μπίμπερ και αμέσως ο κόσμος άρχισε να τον γιουχάρει. Έτσι, έριξε κάτω το μικρόφωνο και αποχώρησε από τη σκηνή.

Πως δικαιολόγησε όμως ο ίδιος την πράξη του; Δεν παραδέχτηκε το λάθος του αλλά προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας ότι η πράξη του ήταν αποτέλεσμα της απογοήτευσής του και όχι θυμού προς τους θαυμαστές του που φώναζαν και δυσκόλευαν την επικοινωνία του μαζί τους.

«Θα υπάρξουν στιγμές που ξέρετε ότι θα πω το λάθος πράγμα γιατί είμαι άνθρωπος και δεν προσποιούμαι τον τέλειο... Δεν είμαι ρομπότ», είπε κατά τη συναυλία του στην Γλασκώβη, από την οποία όμως δεν έφυγε.

«Θα υπάρξουν στιγμές που αναστατώνομαι, θα υπάρξουν στιγμές που θυμώνω, υπάρχουν στιγμές που νιώθω ματαίωση, αλλά θα είμαι πάντα ο εαυτός μου πάνω σ' αυτή τη σκηνή... Το μόνο που έκανα ήταν ότι ήθελα απλούστατα τον κόσμο να ακούσει - να μου δώσει την ευκαιρία να ακουστώ λίγο», είπε ο Μπίμπερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ