ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Λίντσεϊ Λόχαν βοηθάει τους πρόσφυγες με ενεργειακό ποτό (;!)

H Λίντσεϊ Λόχαν βοηθάει τους πρόσφυγες με ενεργειακό ποτό (;!)

Αμφιλεγόμενη σίγουρα, μήπως όμως και αποτελεσματική; Η Λίντσεϊ Λόχαν μετά τα εγκαίνια του νυχτερινού κέντρου στην Αθήνα επιμένει και θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες της για την ανακούφιση των δεινών των προσφύγων.

Η ηθοποιός των σκανδάλων και των περίεργων, σχεδόν προκλητικών περιστατικών που αφηγείται συχνά πυκνά στα κοινωνικά της δίκτυα, μπορεί να μην έγινε γνωστή για το υποκριτικό της ταλέντο αλλά η φήμη είναι κάτι που σκοπεύει να εξαργυρώσει με περισσότερους από έναν τρόπους.

Πλέον στην ατζέντα της LiLo μοιάζει να μην έχουν προτεραιότητα οι θυελλώδει έρωτες ή οι καυγάδες και οι απίθανες κραιπάλες. Αντίθετα η 30χρονη Λόχαν θέλει να βοηθήσει τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Τουρκία προωθώντας ένα ενεργειακό ποτό.

Η 30χρονη σελέμπριτι έχει αναλάβει την προώθηση γνωστού ποτού λεμονάδας με καφεΐνη με στόχο να βοηθήσει τους πρόσφυγες. Τη συνεργασία έχει επιβεβαιώσει και η γερμανική εταιρεία που παράγει το ισοτονικό ποτό. Η Λίντσεϊ έχει ήδη μοιραστεί με τους ακολούθους της στα σόσιαλ μίντια πολλές φωτογραφίες της μαζί με Σύρους πρόσφυγες και άτομα που βοηθάνε τους πρόσφυγες στην Τουρκία.

https://www.instagram.com/p/p

Σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας για κάθε μεγάλη συσκευασία που θα πωλείται από το ηλεκτρονικό της κατάστημα θα δωρίζει 10 ευρώ στους πρόσφυγες.Το εν λόγω ποτό περιέχει 32 mg καφεΐνης, καθώς και ταυρίνη, ενώ έχει και 15 mg καφεΐνης από φυσικό γκουαρανά και όταν η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει το ποτό στους καταυλισμούς προσφύγων ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων καθώς η σύσταση του ποτού είναι τέτοια που δεν το κατατάσσει στα ενεργειακά ποτά.

https://www.instagram.com/p/p

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο CNN ότι η Λίντσεϊ ως εκπρόσωπος της εταιρείας έχει μία ποσότητα από το ποτό δωρεάν, την οποία, εάν θέλει, μπορεί να την χαρίσει στους πρόσφυγες που συναντάει. Προς το παρόν η Λίντσεϊ Λόχαν προωθεί το ποτό μέσω του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης που άνοιξε τον προηγούμενο μήνα στην Αθήνα και αυτό είναι μια συνεργία επιχειρηματική με ενδιαφέρον -αν το αποτέλεσμα τη δικαιώσει.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ