ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τίπι, Μέλανι & Ντακότα: το οικογενειακό πορτρέτο τριών γενεών του Χόλιγουντ

Τίπι, Μέλανι & Ντακότα: το οικογενειακό πορτρέτο τριών γενεών του Χόλιγουντ
Coliena Rentmeester.

Έχουν όλες τους διαφορετικό επώνυμο, είναι όμως, όλες τους, φτιαγμένες από το γονίδιο του Χόλιγουντ. Αποκλειστικά για το Vanity Fair η γιαγιά Τίπι Χέντρεν, η κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και η εγγονή της Ντακότα Τζόνσον ποζάρουν αποκλειστικά σε μία λήψη γεμάτη ιστορία, ένα πορτρέτο που γεφυρώνει το παλιό με το νέο Χόλιγουντ.

Με αφορμή την έκδοση της σοκαριστικής αυτοβιογραφίας της μούσας και ερωτικού αντικειμένου του Άλφρεντ Χίτσκοκ, Τίπι Χέντρεν, οι τρεις γυναίκες ποζάρουν στο φακό του περιοδικού σε μια συνάντηση εμβληματική.

“Οι τρεις γενιές με κάνουν να σκέφτομαι τη Μαμά, που γεννήθηκε το 1930, εμένα που γεννήθηκα στα 50s και την Ντακότα που γεννήθηκε στα 80s. H εξέλιξη της ζωής είναι τόσο πραγματικά όμορφη” είπε η Γκρίφιθ.

“Με το σωστό σενάριο θα δουλεύαμε και οι τρεις μαζί. Θα ήμασταν όλη η ζωή μιας γυναίκας. Να μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Μας βοηθήσατε να σκεφτούμε ένα υπέροχο θέμα για μια ταινία” είπε ποζάροντας με το παρελθόν και το μέλλον της στο Chateau Marmont του Λος Άντζελες.

tippi vanity

Πενήντα πέντε χρόνια μετά από την πρώτη, καταραμένη, συνάντηση της με τον Άλφρεντ Χίτσκοκ η Χέντρεν αποκαλύπτει τις αλήθειες και τα μυστικά της ζωής της που ήταν γεμάτη μίσος (από τον Χίτσκοκ) και αγάπη (από τα λιοντάρια της στο καταφύγιο άγριων ζώων που αφιέρωσε τη ζωή της, Shambala) και ποζάρει με τις απογόνους της στο φακό της Coliena Rentmeester.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ