ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Gaga, Weeknd & Bruno Mars η Αγία Τριάδα της μουσικής για τα Αγγελάκια φέτος

Gaga, Weeknd & Bruno Mars η Αγία Τριάδα της μουσικής για τα Αγγελάκια φέτος

Kαθώς το ετήσιο πανηγύρι με τα ελάχιστα ρούχα πλησιάζει, οι λεπτομέρειες για το show της Victoria's Secret ανακοινώνονται σταδιακά προκαλώντας ενθουσιασμό -ή βαρεμάρα.

Ελπίζοντας για το πρώτο οι υπεύθυνοι της εταιρίας Victoria’s Secret ανακοίνωσαν τους καλλιτέχνες που θα χαρίσουν στα Αγγελάκια το μουσικό χαλί των ονειρώξεων.

Με το show να έχει αλλάξει πλέον έδρα μεταφερόμενο από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι, φέτος τα κορίτσια με τις δαντέλες θα περπατήσουν στο ρυθμό τριών. Όπως ανακοινώθηκε η Lady Gaga, ο The Weeknd και ο Bruno Mars θα είναι οι τρεις σταρ της μουσικής βιομηχανίας που θα συμμαχήσουν για το show της υπερβολής.

https://www.instagram.com/p/p

Αυτή είναι η πρώτη φορά για την Lady Gaga που θα εμφανιστεί σε μια γιορτή της VS με τους The Weeknd και Bruno Mars να επιστρέφουν (οι δύο άντρες είχαν εμφανιστεί ξανά στο show το 2015 και το 2012, αντίστοιχα).

Σε παράλληλο χρόνο η Lady Gaga προκάλεσε υστερία στο Τόκιο της Ιαπωνίας καθώς αναρίθμητοι fan της φώναζαν το όνομα της εκστασιασμένοι και κρατούσαν πανό και φωτογραφίες της στην άφιξη της στο αεροδρόμιο της μητρόπολης.

Η βραβευμένη με Gremmy καλλιτέχνιδα επισκέφθηκε την Ιαπωνία στα πλαίσια προώθησης το τελευταίου της album, “Joanne”. Ντυμένη στα μαύρα, με το ροζ καπέλο, σήμα κατατεθέν της νέας της δουλειάς, στο κεφάλι η τραγουδίστρια και συνθέτρια υπέγραψε αυτόγραφα και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της.

https://www.instagram.com/p/p

“Το μόνο που θέλω είναι να φέρω ευτυχία σε όλους σήμερα και νομίζω ότι ένα ροζ καπέλο κάνει την καθημερινότητά μας πιο χαρούμενη” δήλωσε η Lady Gaga. Το “Joanne” είναι το πέμπτο κατά σειρά άλμπουμ της τραγουδίστριας. Βρίσκεται από χθες στην κορυφή της λίστας των 200 δημοφιλέστερων δίσκων του αμερικανικού Billboard.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ