ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιατί η Ντέμι Λοβάτο θα βγάλει νοκ άουτ ακόμη και τον Ρόκι Μπαλμπόα

Γιατί η Ντέμι Λοβάτο θα βγάλει νοκ άουτ ακόμη και τον Ρόκι Μπαλμπόα

Εκείνη θέλει να δείρει κόσμο, εκείνος θέλει να θυμηθεί το παρελθόν του στο ρινγκ. Λίγο καιρό μετά το Creed ο Σιλβέστερ Σταλόνε φοράει ξανά γάντια του μποξ και δέχεται τα χτυπήματα μιας 24χρονης.

Η τραγουδίστρια που ίσως αποσυρθεί για λίγο από τη μουσική βιομηχανία, έκανε ανοικτή πρόσκληση στο ίδναλμα της, τον ήρωα Ρόκι, για έναν αγώνα σώμα με σώμα και ο 70χρονος είπε ναι.

Με αέρα πρωταθλητή ο δημοφιλής και πραγματικά ταλαντούχος Σλάι δέχεται τα χτυπήματα της ποπ σταρ που ίσως σοβαρολογεί όταν λέει ότι θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο του οκταγώνου. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο προπονητής της Jay Glazer.

https://www.instagram.com/p/p

Η Λοβάτο, τραγουδίστρια και σύντροφος του πρωταθλητή του UFC, Luke Rockhold, προπονείται στο ΜΜΑ σκληρά.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

"Τρελαίνετε αν δεν την πιέσουμε πολύ. Είναι σίγουρα μια από τις μαχήτριες μας. Μακάρι να μπορούσα να βάλω την νοοτροπία της σε ένα μπουκάλι και να το πουλήσω σε όλους τους τύπους στο UFC και το Bellator. Είναι μια κακή λιονταρίνα χωρίς αμφιβολία. Μας έχει αναφέρει ότι θέλει να παίξει αγώνα πολλές φορές. Έχει αυτή τη νοοτροπία. Είδες πόσο δυνατά χτυπούσε; Είδε κάποιος μια μελανιά μου στα πλευρά και με ρώτησε αν μου την έκανε ο Chuck Liddell και ήταν από δική της κλωτσιά" είπε ο Glazer στο TMZ.

Εκείνη παραμένει cool.

Ο Ρόκι εγκρίνει. Ο Ράμπο όμως Τζέιμς Μποντ;

rambo

Ωστόσο, ο Σταλόνε δεν θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη για το reboot του "Rambo". Η ταινία που θα σκηνοθετηθεί από τον Ariel Vromen, σκηνοθέτη των "Criminal" και "The Iceman" φέρει τίτλο "Rambo: New Blood" και θα είναι μια επανεκκίνηση του μύθου.

Στην ταινία δεν θα πρωταγωνιστεί ο Σταλόνε καθώς όπως επισήμανε το The Hollywood Reporter, οι Nu Image και Millennium Films θέλουν να βρουν ένα νεότερο ηθοποιό για τον ρόλο και σκοπεύουν να χειριστούν τον χαρακτήρα σαν τον δικό τους Τζέιμς Μποντ...

Επιπλέον δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μια καινούρια τηλεοπτική σειρά, επίσης ονόματι "Rambo: New Blood", που θα είναι περισσότερο ένα κοινωνικό δράμα καθώς θα "αφηγείται την περίπλοκη σχέση που έχει με τον γιο του".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ