ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Brangelina: με κοινή επιμέλεια των έξι ο Μπραντ Πιτ αντεπιτίθεται στην Αντζελίνα Τζολί

Brangelina: με κοινή επιμέλεια των έξι ο Μπραντ Πιτ αντεπιτίθεται στην Αντζελίνα Τζολί

Δύο μήνες μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί με την οποία ζητούσε την επιμέλεια των έξι παιδιών που απέκτησε με τον Μπραντ Πιτ, ο διάσημος ηθοποιός προχώρησε σε μία κίνηση που θεωρείται αντεπίθεση. Ο Μπραντ Πιτ ζητά από το Δικαστήριο του Λος 'Αντζελες την κοινή επιμέλεια των έξι παιδιών τους και ο πόλεμος των Brangelina ξεκινά.

Η Τζολί είχε ζητήσει να έχει εκείνη την επιμέλεια των παιδιών του ζευγαριού, από 8 έως 15 ετών και μέχρι σήμερα αυτό είναι και το κυρίαρχο μέτωπο σύγκρουσης των δύο σταρ.

Το ζευγάρι έχει κάνει συμφωνία προσωρινής επιμέλειας, κάτι που επιτρέπει στον Πιτ να επισκέπτεται τα παιδιά του όσο ακόμη το πανηγύρι της έρευνας για λεκτική κακοποίηση του Μάντοξ από τον Πιτ να συνεχίζεται.

Το αποτέλεσμά της έρευνας θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το τι θα αποφασίσει το δικαστήριο στο ζήτημα αυτό με το Associated Press να σημειώνει ότι τα δικαστήρια στην Καλιφόρνια σε γενικές γραμμές κρίνουν υπέρ της κοινής κηδεμονίας.

Ίσως η Αντζελίνα Τζολί μοιάζει να χάνει στο μέτωπο των απογόνων καθώς τα παιδιά, με εξαίρεση τον μεγαλύτερο όλων, τον 15χρονο Μάντοξ που είναι δηλωμένα #TeamJolie να φέρεται ότι επιθυμούν να βλέπουν συχνότερα τον πατέρα τους αν όχι να μένουν και με αυτόν.

pitt settle

Η μάχη τώρα ξεκινάει αλλά αυτή η εβδομάδα ο Μπραντ Πιτ βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα με ένα Fuck Brad Pitt.

"F

Αυτό είναι το μήνυμα που διέκρινε η αστυνομία του Ίντερνετ σε μία ανάρτηση του συζύγου της (πολύ σιωπηλής για το διαζύγιο) Τζένιφερ Άνιστον, Τζάστιν Θερού.

Ο 45χρονος ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από το γκράφιτι του Nick Flatt για να εκφράσει τα συναισθήματά του για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Σε αυτό, ανάμεσα σε διάφορους αναθεματισμούς, μια γυναίκα δαγκώνει το μεσαίο δάχτυλο ενώ γύρω της υπάρχουν εκφράσεις όπως "γ@@@ την πολιτική", "γ@@@ τον πόλεμο", "γ@@@ τον ιμεριαλισμό". Ανάμεσα τους υπάρχει και ένα "γ@@@ τον Μπραντ Πιτ".

pitt gif

Είναι αυτό ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη και μια απάντηση στο διαζύγιο που άφησε την Άνιστον πληγωμένη από τον Πιτ που την πρόδωσε με ένα πολύ δημόσιο, άκομψο τρόπο;

Πολλοί πιστεύουν πως ναι. Λίγο καιρό μόλις πριν η Τσέλσι Χάντλερ, φίλη της Άνιστον και μία από τις γυναικείες φωνές στη δημοσιογραφία του Χόλιγουντ που δεν αγαπάει τα μισόλογα, είχε μιλήσει αντί εκείνης όταν σχολίασε ότι είναι γελοίο να πιστεύουν ότι θα την ένοιαζε το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ.

"Είναι ανόητο και θλιβερό που σέρνουν την Τζένιφερ σε όλο αυτό. Λες και νοιάζεται. Δεν τη νοιάζει την Τζένιφερ" είχε πει. Ο Θερού υπερθεματίζει.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ