ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Όλο το σενάριο στο διαδίκτυο, αλλά το HBO δεν αντιδρά

Game of Thrones: Όλο το σενάριο στο διαδίκτυο, αλλά το HBO δεν αντιδρά
HBO

Ο χειρότερος εφιάλτης των σεναριογράφων του Game of Thrones έγινε μια οδυνηρή πραγματικότητα. Όλο το σενάριο της έβδομης σεζόν της σειράς, που έχει λατρέψει όλος ο πλανήτης, δημοσιεύτηκε στο ίντερνετ.

Τόσο το HBO, όσο και η επίλεκτη ομάδα που εργάζεται για να κρατήσει στο σκοτάδι όλα τα νέα στοιχεία πριν την μετάδοση του κάθε επεισοδίου απέτυχαν παταγωδώς, παρά τις πολλές και ιδιαίτερα περίτεχνες τεχνικές τους να γλιτώσουν από τέτοιες καταστάσεις.

Παρακάτω θα ακολουθήσουν πολλά spoiler και καλό θα ήταν να κρατηθείτε καλά στις θέσεις σας γι’ αυτό που σας περιμένει.

H πρώτη διαρροή

Όταν πριν από τρεις εβδομάδες κομμάτια του σεναρίου του έβδομου κύκλου της σειράς ανέβηκαν στο Redditor, πολλοί πίστευαν πως είναι ακόμη μερικές φήμες για να κρατηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον μέχρι την επίσημη έναρξη της επόμενης σεζόν το 2017. Αλλά στοιχεία που έρχονται στο φως συνεχώς δείχνουν πως η διαρροή μάλλον είναι αληθινή.

Ο λογαριασμός που πρώτος δημοσίευσε τις νέες εξελίξεις, το awayforthelads, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και ένα πρόσφατο spoiler από το Watchers on the Wall, έρχεται να αποδείξει πως η είδηση που μετέδιδε για επιτυχή προσπάθεια του Jon Snow να φέρει ένα ον στους Westeros, ως απόδειξη ότι οι White Walkers έρχονται, είναι αληθινή.

Αν το σενάριο είναι καθόλα πραγματικό τότε δίνει στο φως πολλά σημεία κλειδιά της υπόθεσης. Η μητέρα των δράκων επιτέλους ολοκληρώνει την σχέση της με τον Jon Snow, το τοίχος πέφτει, η Arya σκοτώνει τον Littlefinger, ο Jon αναγνωρίζεται ως Targaryen και οι White Walkers παίρνουν τον έλεγχο ενός εκ των δράκων της Dany.

Ξέρουμε φίλοι του GOT πολλά τα νέα.

H ύποπτη στάση του HBO

GOT11

Όταν διέρρευσαν σημαντικά στοιχεία για την πέμπτη σεζόν της σειράς, το δίκτυο είχε κάνει μεγάλη φασαρία και έψαξε διεξοδικά για τους υπευθύνους. Αυτό δεν ισχύει στις διαρροές της έβδομης σεζόν. Πέρα από την ύποπτη, σχεδόν μηδενική αντίδραση των παραγωγών πολλοί άρχισαν να κάνουν λόγο για διαρροές από το ίδιο το HBO.

Ο ηθοποιός Alexander Siddig, που υποδύθηκε τον πρίγκιπα Doran, έχει άφησε υπόνοιες πως το κανάλι ήταν υπεύθυνο για την διαρροή της πέμπτης σεζόν.

Ο ίδιος υποπτευόταν "εσωτερική δουλειά" για να κρατηθεί ψηλά το ενδιαφέρον. Και το Watchers on the Wall, το σάιτ που έδωσε την είδηση για τον Jon Snow, έκανε λόγο για αστείο του δικτύου, που μάλιστα κυκλοφόρησε και φωτογραφίες του Jon σε παραλία με δράκους.

Το Redditor επίσης υποστηρίζει πως οι εξελίξεις δίνονται στο φως από την ίδια την παραγωγή του.

«Είναι πολύ πιθανό όποιος κάνει τις διαρροές να ξέρει μερικά πράγματα και να επινόησε τα υπόλοιπα. Ίσως απλά μάντεψε μερικά, αλλά έκανε λάθος. Ή ίσως είναι κάποιος που ξέρει πολλά και θέλει να οδηγήσει εξ επί τούτου σε λάθος δρόμους για να κρύψει μεγάλα νέα και αποκαλύψεις».

Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αυτή τη στιγμή από την πιθανότητα να είναι το ίδιο το HBO πίσω από τις πληροφορίες, μέχρι να είναι ακόμη μια καλά οργανωμένη πλεκτάνη κατά των εκατομμυρίων φαν της σειράς.

Αν οι φήμες είναι σωστές όμως, οι White Walkers, θα πάρουν έναν δράκο!!

πηγή φωτογραφιών: HBO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ