ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στη Τζολί η αποκλειστική κηδεμονία των έξι παιδιών

Στη Τζολί η αποκλειστική κηδεμονία των έξι παιδιών
REUTERS/Muhammad Hamed

Σε συμφωνία η οποία πρόβλέπει ότι η Αντζελίνα Τζολί θα έχει την αποκλειστική κηδεμονία των έξι παιδιών τους κατέληξαν η δημοφιλής ηθοποιός και ο σύζυγός της, Μπραντ Πιτ, όπως έκανε γνωστό η εκπρόσωπος της Αμερικανίδας σταρ.

Η συμφωνία, που είναι οικειοθελής, προβλέπει τα έξι παιδιά του πρώην ζευγαριού, ηλικίας από 8 έως 15 ετών, να συνεχίσουν τις «θεραπευτικές επισκέψεις» στον πατέρα τους επί του παρόντος. Είναι ασαφές τι συνεπάγονται αυτές οι θεραπευτικές επισκέψεις.

Εκπρόσωπος του Μπραντ Πιτ αρνήθηκε να σχολιάσει.

Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ, η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο λίγες ημέρες την εμπλοκή του Πιτ σε διαπληκτισμό κατά τη διάρκεια ιδιωτικής πτήσης με την οικογένειά του. Η ίδια είχε επικαλεστεί ασυμβίβαστες διαφορές ως αιτία του διαζυγίου και δικηγόρος είπε τότε ότι η 41 ετών Αντζελίνα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία της οικογένειας.

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται μνεία για έρευνα κοινωνικών λειτουργών για παιδιά σε σχέση με το περιστατικό που σημειώθηκε στο αεροπλάνο.

Η συμφωνία δεν έχει κατατεθεί στο διαζύγιο του ζεύγους και μπορεί να μην είναι η τελική ρύθμιση για την επιμέλεια των παιδιών.

Πιτ και Τζολί κατέληξαν σε μια προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους στα τέλη Σεπτεμβρίου, η οποία προβλέπει ορισμένες επισκέψεις του Πιτ στα παιδιά. Και οι δύο πλευρές συμφωνούν να πραγματοποιηθούν συναντήσεις σε θεραπευτές.

«Πιστεύουμε ότι όλες οι πλευρές είναι προσηλωμένες στη θεραπεία της οικογένειας και ζητούν την κατανόησή σας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο ηθοποιός ζήτησε την Παρασκευή την κοινή κηδεμονία των παιδιών.
Οι επίσημες ρυθμίσεις για την κηδεμονία των παιδιών περιλαμβάνονται στην απόφαση του διαζυγίου, παρότι αυτές σπάνια δημοσιοποιούνται στις περιπτώσεις διαζυγίων διασημοτήτων.

Ο Πιτ κατηγορείται για καταχρηστική συμπεριφορά σε βάρος του 15χρονου γιού του Μάντοξ κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού μέσα στο αεροπλάνο, δήλωσαν πηγές στο The Associated Press.

Ωστόσο οι αρχές δεν ενημερώθηκαν όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Μινεσότα. Αρκετές πηγές αναφέρουν ότι το περιστατικό ερευνάται από τις υπηρεσίες προστασίας των παιδιών και της οικογένειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ