ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρώτη εμφάνιση του Μπραντ Πιτ στο κόκκινο χαλί μετά το διαζύγιο

Πρώτη εμφάνιση του Μπραντ Πιτ στο κόκκινο χαλί μετά το διαζύγιο
REUTERS/ SHANNON STAPLETON

Στο κόκκινο χαλί επέστρεψε ο Μπραντ Πιτ, στην πρώτη του εμφάνιση μετά το πολύκροτο διαζύγιό του από την Αντζελίνα Τζολί. Αρκετά ευδιάθετος, ο σταρ του Χόλυγουντ, ο οποίος έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, βρέθηκε στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας "Allied" στο Λος Άντζελες.

Δίπλα του στην εκδήλωση ήταν η λαμπερή σταρ και συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Μαριόν Κοτιγιάρ, καθώς και ο σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ζεμέκις.

Ο Μπραντ Πιτ απάντησε σε λίγες ερωτήσεις στη συνέντευξη που ακολούθησε και μεταδόθηκε απευθείας από το Facebook.

"Δεν ξέρω πολλά για τον κόσμο της κατασκοπείας, τι χρειάζεται για να βρεθείς πίσω από τις γραμμές του εχθρού και να διαμορφώσεις τους χαρακτήρες σου, συνεπώς ήταν πράγματι ενδιαφέρον", είπε ο Πιτ για την ταινία που θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 23 Νοεμβρίου.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε μόνο για την ταινία, ενώ όταν ρωτήθηκε για το πώς έμαθε γαλλικά, τα οποία έπρεπε να μιλά σε ορισμένα σημεία της ταινίας, απάντησε πως χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά γι αυτό.

Το Allied είναι μια ταινία κατασκοπείας με τον έρωτα, την προδοσία και το καθήκον να κυριαρχούν. Ο Μπραντ Πιτ υποδύεται τον Καναδό αξιωματικό του στρατού Μαξ Βάρταν που πηγαίνει κρυφά στην Καζαμπλάνκα κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Ο μυστικός πράκτορας και η Μαριάν Μποσεζούρ (Μαριόν Κοτιγιάρ), μέλος της γαλλικής αντίστασης, συναντώνται σε μια επικίνδυνη αποστολή για να δολοφονήσουν έναν πρεσβευτή Γερμανό ναζί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ