ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Encore: Μετά τους Νew Kids On The Block ο Ντόνι Γουόλμπεργκ επιστρέφει στην μικρή οθόνη

Encore: Μετά τους Νew Kids On The Block ο Ντόνι Γουόλμπεργκ επιστρέφει στην μικρή οθόνη

Ο Ντόνι Γουόλμπεργκ ο οποίος ήταν μέλος του boyband New Kids on the Block και ο Νικ Λάχι, ο οποίος ήταν τραγουδιστής του boyband 98 Degrees ενώνουν τις δυνάμεις τους γιατί μας θέλουν να γελάμε. 

Τα δύο πρώην μέλη των συγκροτημάτων ετοιμάζουν την τηλεοπτική σειρά που θα παρακολουθεί ένα φανταστικό μουσικό συγκρότημα αγοριών, το οποίο επανενώνεται 20 χρόνια μετά τη διάλυσή του, σύμφωνα με το Variety.

Η σειρά με τίτλο Encore γράφτηκε από τον δημιουργό του Entourage Νταγκ Έλιν και είναι αποτέλεσμα συζητήσεων του Ντόνι και του Νικ για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους, από τότε που ήταν καρδιοκατακτητές εφήβων, σε σύγκριση με το τώρα που ζουν μία ισορροπημένη οικογενειακή ζωή.

Ο Νταγκ Έλιν έχει συνεργαστεί με τον μικρότερο αδερφό του Ντόνι Γουόλμπεργκ, ηθοποιό Μαρκ Γουόλμπεργκ (Μάρκι Μαρκ) στο Entourage που βασίζεται στις πρώτες εμπειρίες του ηθοποιού, όταν έφτασε στο Χόλιγουντ και ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Ντόνι Γουόλμπεργκ είναι σήμερα 47 ετών και έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την Κίμπερλι Φέι, από την οποία χώρισε το 2008. Τώρα είναι παντρεμένος με την τηλεοπτική παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο Τζένι Μακάρθι.

BOYBAND 98 DEGREES

Ο Νικ Λάχι παντρεύτηκε την ποπ σταρ Τζέσικα Σίμπσον το 2002, αλλά το ζευγάρι πήρε διαζύγιο τρία χρόνια αργότερα. Ο 43χρονος σήμερα τραγουδιστής παντρεύτηκε το 2011 τη Βανέσα Μινίλο, έχουν δύο παιδιά και η Βανέσα είναι έγκυος στο τρίτο παιδί τους. Η σειρά Encore είναι η δεύτερη με θέμα ένα μουσικό συγκρότημα αγοριών που προετοιμάζεται τους τελευταίους μήνες. Ο Ζέιν Μαλίκ, πρώην τραγουδιστής των One Direction είναι συμπαραγωγός της δραματικής σειράς Boys.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ