ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Ήμασταν εραστές». Η Κάρι Φίσερ εκθέτει ανεπανόρθωτα τον παντρεμένο Χάρισον Φορντ

«Ήμασταν εραστές». Η Κάρι Φίσερ εκθέτει ανεπανόρθωτα τον παντρεμένο Χάρισον Φορντ

Όπως αποκάλυψε επιτέλους η Κάρι Φίσερ υπήρχε κάποιος πολύ συγκεκριμένος λόγος γιατί η Πριγκίπισσα Λέια είχε χημεία με τον Χάρισον Φορντ στα γυρίσματα του Πολέμου των Άστρων.

40 χρόνια μετά την ταινία που όρισε το κινηματογραφικό σύμπαν της επιστημονικής φαντασίας καθιερώνοντας καριέρες και πρόσωπα, η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι εκείνη και ο Φορντ ήταν εραστές όταν οι προβολείς έσβηναν στα πλατό της space opera του 1977.

"Υπήρχε πάθος" είπε η Φίσερ στο περιοδικό People. "Ζούσαμε ως Χαν Σόλο και Λέια τις καθημερινές και ως Χάρισον και Κάρι τα σαββατοκύριακα."

Αυτή είναι μία μόνο από τις αποκαλύψεις που μοιράζεται μαζί μας η 60χρονη Φίσερ μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της που κυκλοφορεί. Στο "The Princess Diarist", έναν "αυστηρά προσωπικό, αστείο, απολογισμό της ζωής της όταν ήταν μια διαγαλαξιακή γαλαζοαίματη", η Φίσερ μιλάει για το ενηλικίωση της στο πλατό του πρώτου επεισοδίου του Star Wars.

Τότε εκείνη ήταν μόλις 19 και ο εραστής της, Χάρισον Φορντ, 33 -επιπλέον ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με τη Mary Marquardt και πάτέρας δύο παιδιών. Στο βιβλίο η Φίσερ λέει ότι η πρώτη τους βραδιά ήταν μετά από ένα πάρτι γενεθλίων του σκηνοθέτη και δημιουργού της διαστημικής εποποιίας, Τζορτζ Λούκας.

"Γύρισα και κοίταξα τον Χάρισον. Στο πρόσωπο του είδα έναν ήρωα -μερικές τούφες μαλλιών έπεφταν στο μέτωπο του. Πως μπορούσες να ζητήσεις από ένα τόσο λαμπερό ανθρώπινο δείγμα να ικανοποιηθεί από κάποια σαν εμένα; Ήμουν τόσο άπειρη αλλά κάτι επάνω του μου ενέπνεε εμπιστοσύνη" γράφει. "Ήταν ευγενικός" πρόσθεσε.

Ακριβώς όπως θα το περίμενε κανείς τα κοινωνικά δίκτυα υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τις αποκαλύψεις της Φίσερ με αρκετούς χρήστες να επισημαίνουν το ανήθικο της σχέσης. "Δεν μπορώ να πω ότι σοκάρομαι που η Φίσερ είχε σχέση με τον Φορντ. Αυτό όμως που με ενοχλεί ήταν ότι δεν την ένοιαξε ότι ήταν παντρεμένος με παιδιά" σχολίασαν.

FISHER

Τον Μάρτιο, σε τηλεοπτική της εμφάνιση στο βρετανικό talk show "The Jonathan Ross Show" η Φίσερ είχε διαψεύσει τη φήμη ότι ήταν ερωμένη του Χάρισον Φορντ. Τότε έλεγε ότι της φαινόταν πολύ σταρ. "Δεν ήταν από τους άντρες που ερωτεύεσαι" έλεγε. Τόσο η Φίσερ όσο και ο Φορντ επέστρεψαν στους ρόλους που τους καθιέρωσαν στο τελευταίο επεισόδιο του Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015.

Ο Χάρισον Φορντ δεν έχει σχολιάσει την ανατροπή του ερωτικού παρελθόντος του που δεν ζήτησε ποτέ του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ