ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Καρντάσιαν-Τζένερ: με $122 εκατ. η πιο κερδοφόρα reality συμμορία του θεάματος για το 2016

Καρντάσιαν-Τζένερ: με $122 εκατ. η πιο κερδοφόρα reality συμμορία του θεάματος για το 2016

Από την Κιμ Καρντάσιαν στην Κάιλι Τζένερ και την Κένταλ Τζένερ, καμία από τις Καρντάσιαν-Τζένερ δεν μοιάζει να υπολείπεται του επιχειρηματικού δαιμονίου.

Είναι περισσότερο από προφανές ότι κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τη συμμορία των Καρντάσιαν, ειδικά όταν πρόκειται για τα έσοδα από τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες που έχουν ΟΛΕΣ χτιστεί γύρω από την reality τηλεοπτική κυριαρχία τους.

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Forbes οι πανταχού παρούσες αδελφές κυριαρχούν στη λίστα με τις πιο κερδοφόρες σταρ της reality βιομηχανίας του θεάματος για το 2016.

Στην πρώτη θέση όλων η Κιμ Καρντάσιαν που κέρδισε $51 εκατομμύρια με το 40% από τα έσοδα της να προέρχονται από το εξαιρετικά δημοφιλές app της, το παιχνίδι Kim Kardashian: Hollywood.

Στη δεύτερη θέση φιγουράρει ο Βενιαμίν της οικογένειας Κάιλι Τζένερ με $18 εκατομμύρια, ποσό που κέρδισε με τη γραμμή καλυντικών της Kylie Cosmetics, τις συνεργίες της στα κοινωνικά δίκτυα της και τον κόσμο της μόδας.

KardashianFamilyTree 640px V1

Η Κένταλ Τζένερ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 17 εκατομμύρια δολάρια (το πολύτιμο συμβόλαιο της με την Estée Lauder βοήθησε εξαιρετικά στα έσοδα της αυτή τη χρονιά) ενώ ακολουθεί η Κλόε Καρντάσιαν με 15 εκατομμύρια δολάρια, η "μητριάρχης" και επινοητής της αυτοκρατορίας Kαρντάσιαν Κρις Τζένερ με 11.5 εκατομμύρια δολάρια και η μεγαλύτερη κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με $10 εκατομμύρια (στην 4η, 5η και 6η θέση αντίστοιχα).

Η μόνη σταρ της reality βιομηχανίας που δεν είναι μία Καρντάσιαν είναι η Bethenny Frankel από το τηλεοπτικό σόου Real Housewives of New York με $8.5 εκατομμύρια.

Συνολικά οι Καρντάσιαν-Τζένερ έχουν κερδίσει σε ένα χρόνο 122.500.000 εκατ. δολάρια ποσό που τις ανακηρύσσει σε αδιαφιλονίκητες πρωθιέρειες των reality shows σήμερα. Kαι όλα γιατί η "Ιππολύτη" της φαμίλιας Κρις Τζένερ ήδη από τη δεκαετία του '80 έβαλε τα θεμέλια για να είναι ένα blockbuster σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ