ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Walking Dead: Μυστικός κώδικας Μορς αποκαλύπτει τα μυστικά του Νίγκαν (pics)

The Walking Dead: Μυστικός κώδικας Μορς αποκαλύπτει τα μυστικά του Νίγκαν (pics)
IMDb

Φίλοι του The Walking Dead αυτό το θέμα απευθύνεται σε εσάς. Στο τελευταίο επεισόδιο του έβδομου κύκλου ο Ντάριλ είχε ιδιαίτερα παράξενη συμπεριφορά και η εξήγηση μάλλον θα δώσει πολύ δράση στη σειρά.

Στο επεισόδιο της περασμένης Κυριακής ο Νίγκαν πήρε την συμμορία του και πήγε στην Alexandria για να τρομοκρατήσει τους κατοίκους και να κλέψει τα υπάρχοντά τους. Πήρε μαζί του τον Ντάριλ και τις ικανότητες του, ή τουλάχιστον έτσι λένε οι θεωρίες.

Μερικοί φαν κατά την διάρκεια του επεισοδίου παρατήρησαν πως ο Ντάριλ συμπεριφερόταν πολύ παράξενα. Ναι, θα μου πείτε είχε δεχθεί σφοδρά βασανιστήρια, αλλά υπήρχε κάτι παραπάνω.

twd2

Όταν μιλούσε με τον Ρικ τα μάτια του ανοιγόκλειναν πολύ περισσότερο απ΄ότι θα έπρεπε. Θυμηθείτε, ο Νίγκαν είχε σχεδόν απαγορεύσει στον Ρικ να μιλά με τον Ντάριλ.

Υπάρχει κάτι περισσότερο στην παράξενη συμπεριφορά του Ντάριλ όμως από το άγχος για την αντίδραση του Νίγκαν. Χρήστης του Redditor εξήγησε: «Και γω θα εκνευριζόμουν με αυτό αν δεν είχε γίνει αναφορά στον Κώδικα Μορς στο τελευταίο επεισόδιο».

Και εξηγούμε. Ίσως ο Ντάριλ προσπαθεί να στείλει ένα μυστικό μήνυμα στον Έρικ. Το Comicbook.com και το Reddit έκαναν μια προσπάθεια να μεταφράσουν τον κώδικα και εξήγησαν ότι μάλλον έλεγε «Ανατολή».

twd1

Άλλες εξηγήσεις είναι «6 μίλια ανατολικά», «Ανατολικά του Hilltop», ή πιθανόν γίνεται αναφορά σε κάποιον αυτοκινητόδρομο «Ι-30 ανατολικά». Όποια και να είναι η πραγματική μετάφραση όμως το θέμα είναι ότι ο Ντάριλ αποκαλύπτει στον Ρικ που βρίσκεται το αρχηγείο του Νίγκαν.

Το επόμενο επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 20 Νοεμβρίου και πολλές από τις απορίες σας ήσουν λυθούν.

πηγή φωτογραφιών: IMDb

ΔΗΜΟΦΙΛΗ